Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Ατύχημα για Έλληνα οδηγό αγώνων στην Πορτογαλία (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σοβαρό ατύχημα είχε, στον έκτο γύρο του  αγώνα του European Le Mans Series (ELMS), στην Πορτογαλία, ο Έλληνας οδηγός αγώνων, Ανδρέας Λασκαράτος. Όλοι πάγωσαν για λίγα δευτερόλεπτα, όμως ευτυχώς ο Λασκαράτος δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό.

Όλα συνέβησαν όταν ο Μέμο Ρόχας στο #30 LMP2 της Duqueine έχασε το ελαστικό στην ταχύτατη έξοδο από την τελευταία στροφή. Πίσω από το αγωνιστικό του Ρόχας που έκανε περιστροφές, ακολουθούσε ένα ακόμα και στη συνέχεια αυτό του Ανδρέα Λασκαράτου.

Βλέποντας το αγωνιστικό όχημα να έρχεται κατά πάνω του, ο Έλληνας οδηγός της 1AIM Villorba Corse προσπάθησε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, αλλά βρέθηκε κατά μέτωπο με την είσοδο του pit-lane. Δίχως να μπορεί να αντιδράσει περεταίρω, συγκρούστηκε δυνατά με τον τοίχο, και το LMP3 αγωνιστικό του διαλύθηκε, αφήνοντας πολλά θραύσματα στην πίστα.  Ο ίδιος δεν τραυματίστηκε, χάρη στα υψηλά επίπεδα ασφάλειας που παρέχουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Στις δηλώσεις που έκανε λίγο αργότερα, δήλωσε ότι το λάθος ήταν δικό του και ζήτησε συγγνώμη από τα μέλη της ομάδας του για την εγκατάλειψη.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ