Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Χωρίς θεατές ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Η πειραϊκή ΠΑΕ έχει ήδη γνωστοποιήσει την πρόθεσή της να ασκήσει έφεση για την ποινή, ωστόσο ο Πειθαρχικός Κώδικας είναι κατηγορηματικός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μια αγωνιστική τιμωρήθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Superleague ο Ολυμπιακός για τα 240 καπνογόνα που ρίχτηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή και προκάλεσαν συνολική διακοπή 23 λεπτών.

Τιμωρήθηκε με βάση το άρθρο 15 2γ του Πειθαρχικού Κώδικα που κάνει λόγο μέχρι και για δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών όταν υπάρχει διακοπή αγώνα. Ο Αθλητικός Δικαστής δεν εξάντλησε την αυστηρότητά του κι επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής (και πρόστιμο 13.000 ευρώ), την οποία θα εκτίσουν οι “ερυθρόλευκοι” στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Superleague στις 24 Οκτωβρίου.

Η πειραϊκή ΠΑΕ έχει ήδη γνωστοποιήσει την πρόθεσή της να ασκήσει έφεση για την ποινή, ωστόσο ο Πειθαρχικός Κώδικας είναι κατηγορηματικός. Δεν δίνει τη δυνατότητα να ασκηθεί έφεση σε ποινή που αφορά μία αγωνιστική και χρηματικές ποινές μικρότερες των 15.000 ευρώ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ