Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Βασίλης Σπανούλης: Τα δάκρυα της Ολυμπίας Χοψονίδου στο αντίο του «Kill Bill»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακός στις 6.00 το απόγευμα χθες, για το “αντίο” του μεγάλου αρχηγού από τα γήπεδα, Βασίλη Σπανούλη.

Μάλιστα ο Βασίλης Σκουντής έγραψε ένα ιδιαιτέρως συγκινητικό γράμμα για την αποχώρηση του μεγάλου μπασκετμπολίστα.

«Δεν ξέρω επίσης εάν σε θέλγει να γίνεις προπονητής, να ασχοληθείς διοικητικά με το μπάσκετ, να ανοίξεις μια ακαδημία, να το γυρίσεις στο πάντελ ή να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου και να γίνεις ένας ένδοξος ξωμάχος…

Αυτό που σου εύχομαι είναι πως ό,τι κι αν αποφασίσεις, να βγαίνει από την ψυχή σου και να σε γεμίζει, τώρα που αρχίζεις μια καινούργια ζωή… Και για να μείνω πιστός στο πνεύμα του προλόγου μου με τις παλιές επιστολές, κλείνω εδώ με έναν επίλογο…»

O Βασίλης Σπανούλης είπε και τυπικά «αντίο» στη σπουδαία καριέρα του στο μπάσκετ λοιπόν, στο ΣΕΦ, όπου μαζί του ήταν και η σύζυγός του Ολυμπία Χοψονίδου.

Η αγαπημένη του σύζυγος, και μάνα των 6 παιδιών τους, ήταν δακρυσμένη λίγο πριν να πάρει τον λόγο ο Kill Bill και μετά το συγκινητικό video του Ολυμπιακού για την καριέρα του.

Ιδίως όταν έπαιξε ένα  video της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, που έδειξε εικόνες από την παιδική ηλικία του κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα, αλλά και της ίδιας και των παιδιών τους να μιλούν στον πατέρα τους, λύγισε … Δείτε τη στιγμή στο 29ο λεπτό

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ