Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Τέλος ο Πετράκης από τον Απόλλωνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η πρώτη απόλυση προπονητή είναι γεγονός μόλις τρεις αγωνιστικές από τη σέντρα του πρωταθλήματος. Ο Απόλλων Σμύρνης μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και την τρίτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή του 62χρονου τεχνικού Γιάννη Πετράκη αφήνοντας αιχμές για μαλθακότητα και απώλεια του ελέγχου στα αποδυτήρια.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ύστερα από έντεκα φιλικά παιχνίδια και τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η εικόνα της ομάδας μας είναι απογοητευτική. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ομάδα που «χτίστηκε» με αυξημένο κατά 30% μεταγραφικό μπάτζετ και δημιουργήθηκαν γι’ αυτήν εξαιρετικές συνθήκες προετοιμασίας, σε καμία περίπτωση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας δεν επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες μας.

Ένα σύνολο soft, μια ομάδα «μαλθακή» που δεν παλεύει για το αποτέλεσμα και έχει τον χειρότερο συντελεστή τερμάτων, καθώς έχει ήδη δεχθεί έντεκα γκολ. Την ίδια ώρα το κλίμα στα αποδυτήρια έχει πάψει να είναι αυτό που πρέπει.

Ως εκ τούτου, η συνεργασία μας με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη δεν μπορεί να συνεχιστεί. Τον ευχαριστούμε για την προσπάθειά του και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του. Ίσως στο μέλλον συναντηθούν και πάλι οι δρόμοι μας.»

*Στη φωτογραφία η αναγγελία πρόσληψης του προπονητή στην αρχή του καλοκαιριού.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ