Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Εδώ θα μείνει η οικογένεια Μέσι

Το παλάτι των 30 δωματίων σε εντυπωσιακές εικόνες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια μεταγραφή προκαλεί προβλήματα. Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι από τη Βαρκελώνη στο Παρίσι δημιούργησε και πρόβλημα στέγης. Οι Καταριανοί ιδιοκτήτες της Παρί έδωσαν χρόνο στο τελευταίο αστέρι του γαλαξία τους να διαλέξει το σπίτι που θα αρέσει στην γυναίκα του Αντονέλα.

Προσωρινά του εξασφάλισαν… στέγη ανάλογη του ταλέντου και των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο. Η Αντονέλα εξ αρχής είχε θέσει υψηλά στάνταρ. Στη Βαρκελώνη έμεναν σε έπαυλη με εξαιρετική θέα, πισίνα, κινηματογράφο, ακόμα και μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου.

Η πρώτη κρούση στην αναζήτηση σπιτιού στο Παρίσι δεν ευδοκίμησε. Όταν ο ιδιοκτήτης έμαθε ότι θα μείνει ο Μέσι αύξησε την τιμή κατά 8.500 λίρες (10.000 ευρώ) τον μήνα.

f1 1 1

f2 2 1

Η επόμενη κρούση είχε αποτέλεσμα και φαίνεται να πληρεί τις απαιτήσεις όλης της οικογένειας. Έχει 30 δωμάτια, πισίνα (αυτονόητο), γυμναστήριο, κινηματογραφική αίθουσα και δεκάδες άλλες ανέσεις που θα ζήλευαν ακόμα και βασιλιάδες. Λέγεται «ροζ παλάτι», βρίσκεται έξω από το Παρίσι και επιπλέον κοντά στο προπονητικό κέντρο της Παρί.
Κτίστηκε τον 19ο αιώνα, είναι στην ουσία ένας Πύργος και φιλοξένησε για χρόνια πολλούς διάσημους, ακόμα και τον πρόεδρο της Γαλλίας Σαρλ ντε Γκωλ στα χρόνια πριν τον πόλεμο, όταν ήταν απλά… στρατηγός!

F3 1 1

F4 1 1

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ