Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Σήμερα αναμένεται «λευκός καπνός» για την έναρξη της Super League

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σήμερα, τελευταία ημέρα του καλοκαιριού, αναμένεται να βγει ο -πολυαναμενόμενος- «λευκός καπνός», για την έναρξη της Super League, που πρόκειται -όπως όλα δείχνουν- να γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά το διεθνές διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες.

Σήμερα στις 12:30, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, όπου βέβαια απαιτείται «επίτευξη απαρτίας» προκειμένου «να εγκριθεί η προκήρυξη του  πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2021-22» και να γίνει «τροποποίηση των άρθρων του καταστατικού του συνεταιρισμού που σχετίζονται με την κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών κατά τρόπο ώστε από την αγωνιστική περίοδο 2023-24 να καθίσταται υποχρεωτική για το σύνολο των μελών του συνεταιρισμού η κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων».

Αρχικά το πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει 21/23.8, κάτι που δεν συνέβη, αφού δεν έχουν εξασφαλίσει όλες οι ομάδες τηλεοπτικό συμβόλαιο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προκηρυχτεί η έναρξη του πρωταθλήματος, όπως ούτε το επόμενο Σαββατοκύριακο 28/29.8.

Έτσι, πλέον, στο καλύτερο σενάριο το πρωτάθλημα θα αρχίσει  στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου, καθώς μεσολαβούν υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Να σημειωθεί ότι η κεντρική τηλεοπτική διαχείριση «έσπασε» και οι ομάδες προσπαθούν να πλέον επιτύχουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ