Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Ολυμπιακοί αγώνες: «Έφυγαν» για τελικό Στεφανίδη-Κυριακοπούλου

Το όριο για το τελικό ήταν στα 4,70 μέτρα, το οποίο όμως δεν μπορούσαν να πλησιάσουν οι επικοντίστριες, γιατί λίγο μετά την έναρξη των δύο προκριματικών γκρουπ, έπιασε δυνατή βροχή, γεγονός που άλλαξε όλα τα δεδομένα. Το αγώνισμα διακόπηκε, ενώ  όταν επέστρεψαν οι αθλήτριες, οι συνθήκες του αγώνα ήταν εξαιρετικά δύσκολες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Έφυγαν» για τελικό οι δύο αθλήτριες του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου καθώς εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον τελικό του αθλήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (5/8).

Οι αθλήτριες αντιμετώπισαν δυσκολίες στον προκριματικό, λόγω των καιρικών συνθηκών. Το όριο για το τελικό ήταν στα 4,70 μέτρα, το οποίο όμως δεν μπορούσαν να πλησιάσουν οι επικοντίστριες, γιατί λίγο μετά την έναρξη των δύο προκριματικών γκρουπ, έπιασε δυνατή βροχή, γεγονός που άλλαξε όλα τα δεδομένα. Το αγώνισμα διακόπηκε, ενώ  όταν επέστρεψαν οι αθλήτριες, οι συνθήκες του αγώνα ήταν εξαιρετικά δύσκολες.

Η δυσκολία της κατάστασης φάνηκε και για την Στεφανίδη, η οποία είχε κακή πρώτη προσπάθεια. Ωστόσο γρήγορα προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα, ξεπέρασε τα 4,55 μ. και προκρίθηκε. Το ίδιο έκανε και η Κυριακοπούλου, η οποία μάλιστα έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς άρχισε από τα 4,20μ. και πέρασε  όλα τα ύψη μέχρι και τα 4,55μ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ