Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
MENU

Μούρα η Λουντογκόρετς για Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Μούρα (Σλοβενία) ή Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) θα βρεθούν στον δρόμο του Ολυμπιακού στην 3η προκριματική φάση του Champions League, όπως προέκυψε μετά από την κλήρ4ωση που έγινε σήμερα στη Νιόν.
Η Μούρα είναι μία ομάδα που ιδρύθηκε μόλις το 2012, και κατέκτησε την περσινή σεζόν (2020/21) το πρωτάθλημα στη Σλοβενία!
Στην α’ προκριματική φάση του Champions League απέκλεισε την Σκεντίγια από τη Βόρεια Μακεδονία με συνολικό σκορ 6-0 (5-0 και 0-1).
Η Λουντογκόρετς, κατέκτησε για 10η σερί φορά το πρωτάθλημα στη Βουλγαρία, ενώ πανηγύρισε και την κατάκτηση του  Σούπερ Καπ για 5η φορά στην ιστορία της. Χρώματά της είναι το πράσινο και κατά δεύτερο λόγο το μαύρο και το άσπρο.

Οι κληρώσεις των ελληνικών ομάδων στο του Europa Conference League

Η ΑΕΚ, αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Βελέζ, θα παίξει στης 3η προκριματική φάση του Europa Conference League με τη νικήτρια από το ζευγάρι Ελφσμποργκ (Σουηδία)-Μιλσάμι (Μολδαβία), ο ΠΑΟΚ, που είναι ήδη στην 3η προκριματική φάση, με την ομάδα που επικρατήσει από Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)-Μποχέμιανς (Ιρλανδία) και ο Άρης, αν προκριθεί επί της Αστάνα, θα παίξει με τη νικήτρια  των συναντήσεων,  Κουόπιο (Φινλανδία)-Βόρσκλα Πολτάβα (Ουκρανία).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ λογαριασμό καλείται να πληρώσει η Γερμανία για τη «βιβλική καταστροφή»

Ιστορικής κλίμακας καταστροφές στην Δυτική Γερμανία 1,3 δις ευρώ θα κοστίσει στην Γερμανία, με ένα πρώτο υπολογισμό, η βιβλική καταστροφή...

Αλ. Τσίπρας: Ως κυβέρνηση θα καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής

Στην κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής αλλά και την δυνατότητα να καταθέσουν μηχανογραφικό δελτίο με τους φετινούς βαθμούς όσοι...

Ν. Κοτζιάς: «Περί βαθμών και ορίων εισαγωγής στα ΑΕΙ»

Η ανάρτηση του Ν. Κοτζιά  http://https://www.facebook.com/100049230365778/posts/352619196389090/ «Ρωτάνε: μα θέλετε ανθρώπους με βαθμούς κάτω από τη βάση να σπουδάζουν; Η ερώτηση...