Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Εκλογές στην ΕΠΟ: Αποσύρθηκε ο Νίκας, μόνος υποψήφιος ο Ζαγοράκης

Απομένει το τυπικό μέρος της εκλογής του πρώην αρχηγού της εθνικής - Το σημαντικό είναι το ποιοι θα εκλεγούν στην Εκτελεστική Επιτροπή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, αφού ο έτερος συνυποψήφιος για τη θέση του προέδρου στις εκλογές της ΕΠΟ το Σάββατο (27/03), Κωνσταντίνος Νίκας, απέσυρε την υποψηφιότητα του.

Σημειώνεται ότι ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής ομάδας του 2004, ήταν, άλλωστε, το μεγάλο φαβορί, έχοντας την στήριξη της κυβέρνησης αλλά και των «μεγάλων» του ποδοσφαίρου. Με στόχο να υλοποιηθεί και η ολιστική μελέτη των FIFAUEFA. Το σημαντικό είναι, τώρα, το ποιοι θα εκλεγούν στην Εκτελεστική Επιτροπή, και προβάδισμα έχουν τα μέλη που αναμένεται να ψηφιστούν από Ενώσεις, που στηρίζουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του προέδρου της ΕΠΣ Βοιωτίας αναφέρει:

«Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας μέσω της οποίας η νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα ήθελα να δηλώσω την απόσυρση της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Ούτως ή άλλως η υποψηφιότητά μου δεν έκρυβε την παραμικρή προσωπική φιλοδοξία ή επιδίωξη. Είχε ως μοναδικό στόχο τη διασφάλιση της πραγματοποίησης των εκλογών.

Από την πρώτη στιγμή τόσο η ΕΠΣ Βοιωτίας όσο και εγώ προσωπικά είχαμε εκφράσει τη στήριξή μας στην ενωτική υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, βλέποντας στο πρόσωπο του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας τον κατάλληλο άνθρωπο για να πάρει στα χέρια του τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ως εκ τούτου, δηλώνω ανοιχτά την πρόθεσή μου να τον εμπιστευθώ και εγώ με τη ψήφο μου καλώντας όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν την πρόοδο της Ομοσπονδίας και του ποδοσφαίρου της χώρας μας να πράξουν το ίδιο».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ