Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Στον Εισαγγελέα η καταγγελία κατά ανώτατου στελέχους της ΕΟΚ για απόπειρα βιασμού – Τι είπε ο Βασιλακόπουλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Να κάνω τον Πουαρό; Κανείς δεν ήρθε σε εμάς»

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, για διερεύνηση τυχόν αξιόποινων πράξεων, διαβίβασε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καταγγελία υπαλλήλου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κατά μέλους του προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ.

Η υπάλληλος καταγγέλλει το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΟΚ για απόπειρα βιασμού της το 2014, σεξουαλική παρενόχληση κατ’ εξακολούθηση, εκδικητικές συμπεριφορές και κατάχρηση εξουσίας προς το πρόσωπό της.

Βασιλακόπουλος για την καταγγελία βιασμού στην ΕΟΚ: «Να κάνω τον Πουαρό; Κανείς δεν ήρθε σε εμάς»

Την ίδια ώρα, άγνοια επικαλέστηκε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, αναφορικά με την καταγγελία για απόπειρα βιασμού από στέλεχος σε υπάλληλο της ομοσπονδίας, που έγινε πριν από μερικές ημέρες.

Ο κ. Βασιλακόπουλος μιλώντας στον «BwinΣΠΟΡ FM 94.6», ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για το συγκεκριμένο θέμα και απάντησε πως αγνοεί το περιστατικό και περίμενε να φτάσει κάποια καταγγελία στα χέρια του, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.

«Το αγνοώ, όπως πολλοί. Καμία καταγγελία δεν έγινε και δεν γνωστοποιήθηκε από κανέναν. Και τι να κάνω τον Πουαρό; Περίμενα να φτάσει η καταγγελία. Αλλά υδέποτε και από κανέναν δεν ήρθε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά έγινε γνωστό την προηγούμενη Παρασκευή (19/03) πως υπήρξει καταγγελία στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, υπαλλήλου μεγάλης Ομοσπονδίας για απόπειρα βιασμού από υψηλόβαθμο παράγοντα. Και στη συνέχεια πήρε θέση η  ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης).

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ