Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Καταγγελία υπαλλήλου μεγάλης Ομοσπονδίας για απόπειρα βιασμού από υψηλόβαθμο παράγοντα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η καταγγελία υποβλήθηκε και γνωστοποιήθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη - Νέα υπόθεση ταράζει τα «νερά» στον αθλητισμό

Νέα καταγγελία υποβλήθηκε την Παρασκευή (19/03) στους αρμόδιους φορείς από υπάλληλο ομοσπονδίας. Η καταγγέλλουσα έκανε λόγο για απόπειρα βιασμού από υψηλόβαθμο εν ενεργεία παράγοντα μεγάλης αθλητικής ομοσπονδίας, κατά το παρελθόν.

Η καταγγελία υποβλήθηκε και γνωστοποιήθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και αυτή τη στιγμή εξετάζεται η υπόθεση και όλες οι παράμετροι της, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα προωθηθεί στην Εισαγγελία για περαιτέρω ενέργειες της δικαιοσύνης.

Άλλη μια υπόθεση από το παρελθόν έρχεται, λοιπόν, να ταράξει τα νερά του ελληνικού αθλητισμού και αφορά, μάλιστα, ανώτατο στέλεχος μεγάλης Ομοσπονδίας.

ΕΟΚ για την καταγγελία: Εύλογα ερωτηματικά, ουδείς υπεράνω της δικαιοσύνης και της αλήθειας

Την ίδια ώρα, η ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) πήρε άμεσα θέση για την καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Παρασκευής (19/03), τονίζοντας πως ο τρόπος διαρροής προκαλεί ερωτηματικά και υπόνοιες, ενώ τόνισε πως τα αρμόδια όργανα της Ομοσπονδίας θα επιληφθούν του θέματος.

Η ανακοίνωση της αναφέρει:

«Λίγο πριν από τις εκλογές, η επιχείρηση ανάδειξης φερόμενης καταγγελίας και ειδικά ο τρόπος αυτής μέσω διαρροών, προκαλεί εύλογα ερωτηματικά και υπόννοιες. Τα αρμόδια θεσμικά όργανα της ΕΟΚ θα επιληφθούν άμεσα επί των δημοσιευμάτων με κάθε νόμιμο μέσο. Ουδείς υπεράνω της δικαιοσύνης και της αλήθειας. Το ελληνικό μπάσκετ, 6ο στον κόσμο και 3ο στην Ευρώπη, δεν φοβάται, δεν τρομοκρατείται και δεν εκβιάζεται από κανέναν και από τίποτα».

(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ