Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Κορονοϊός: Ο εμβολιασμός απαραίτητο… εισιτήριο για παρακολούθηση των Grand Prix στη Formula 1

Ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληροί όποιος επιθυμεί να αγοράσει το εισιτήριό του για την εκκίνηση του πρωταθλήματος του 2021

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 πλησιάζει έναρξη της σεζόν του 2021 δεν θα γίνει με… άδειες κερκίδες, όπως το 2020, λόγω του κορονοϊού, όταν διεκόπη (με υποχρεωτική άδεια στο μισό προσωπικό) και στη συνέχεια συνεχίστηκε με λιγότερους αγώνες.

Η εκκίνηση των Grand Prix θα γίνει με την παρουσία θεατών, στις 28 Μαρτίου, από την πίστα του Σακχίρ στο Μπαχρέιν. Για να έχουν, ωστόσο, πρόσβαση στην παρακολούθηση του αγώνα οι φίλοι της Formula 1, θα πρέπει να πληρούν δύο προϋποθέσεις: Είτε να έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, είτε να έχουν νοσήσει και αναρρώσει από την Covid-19.

Ειδικότερα, η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στους κατόχους εισιτηρίων οι οποίοι θα επιδεικνύουν σχετικό αποδεικτικό για το ότι έχουν εμβολιαστεί πλήρως, δηλαδή έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τη δεύτερη δόση του εμβολίου, ενώ αν έχουν νοσήσει και αναρρώσει από τον ιό, ότι έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την ημερομηνία της μόλυνσης.

Screenshot 2021 03 10 Latest Bahrain International Circuit

Σύμφωνα με το «newsauto.gr», οι διοργανωτές θα στήσουν κανονικά το πολύ ενδιαφέρον F1 Village πίσω από την κεντρική κερκίδα αυτής της εντυπωσιακής πίστας ενώ το εισιτήριο εισόδου για τρεις ημέρες, θα κοστίζει 100 δηνάρια του Μπαχρέιν – δηλαδή περίπου 220 ευρώ. Επίσης, η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική, ενώ όλες οι δραστηριότητες για το κοινό θα είναι σε ανοιχτό και αεριζόμενο χώρο.

Η πίστα του Σακχίρ φιλοξενεί αυτές τις ημέρες τις δοκιμές εξέλιξης της Formula 2 ενώ στις 12-14 Μαρτίου θα διεξαχθεί εκεί το μοναδικό τεστ εξέλιξης της Formula 1.

(Πληροφορίες: formula1.com, bahraingp.com, newsauto.gr)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ