Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Ξέσπασμα από Τσιτσιπά: Τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου

«Βροχή» από tweet για όσα έχει ακούσει και διαβάσει τις τελευταίες εβδομάδες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που προετοιμάζεται για το Australian Open, ξέσπασε… με αναρτήσεις τους στο Twitter και θέλησε να απαντήσει σε όσους του έχουν επιτεθεί κατά διαστήματα τόσο για την παρουσία του στο Ντουμπάι – όπου βρισκόταν από τα μέσα Δεκεκμρίου για προετοιμασία – σε εκδήλωση παραμονή Πρωτοχρονιάς, όσο και για τις δηλώσεις του για τα Harrods, καθώς και για άλλα σχόλια του.

Μεταξύ άλλων, ο έλληνας πρωταθλητής έγραψε ότι «κουτσομπολεύω, άρα υπάρχω» και «όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με τη ζωή των άλλων».

Ο 22χρονος άσος έγραψε ακόμα ότι «δεν μισώ και δεν πρόκειται να μισήσω αυτούς που σχολιάζουν. Απλά τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου. Όμως έχει πλάκα ταυτοχρόνως, δεν θα το κρύψω».

Τσιτσιπάς twitter ξέσπασμα σχόλια

«Θα σε αγνοήσουν μέχρι να σε χρειαστούν», ήταν το επόμενο tweet του Τσιτσιπά και κατέληξε: «Στην ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Είναι απλό». Πρόσθεσε ακόμη «ο καθένας με τη διαταραχούλα του».

Τσιτσιπάς twitter ξέσπασμα σχόλια 1

Υπενθυμίζεται ότι οΣτέφανος Τσιτσιπάς είχε πει ότι θέλει τα Harrods να έρθουν στην Ελλάδα και το Twitter… «σείστηκε». «Όπως είπε και ο πατέρας μου, μου αρέσει η ποιότητα και αξίζει στη χώρα μας να υπάρχει κάτι θετικό και καλό, το οποίο μπορώ να απολαύσω», είπε ο έλληνας πρωταθλητής, αναχωρώντας για το Ντουμπάι. «Οι Έλληνες πρέπει να επιδιώκουν την ποιότητα», είχε πει και ο πατέρας του.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ