Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Αγωγή Σιαμπάνη κατά ΠΑΟΚ – Γκαγκάτση: Τι απαντάνε από τον «Δικέφαλο του Βορρά»

«Μέχρι το τέλος του μήνα θα βρεθούν προ εκπλήξεως με τις νομικές και νόμιμες ενέργειές μας»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποζημίωση ύψους 250.000 ευρώ ζητά μέσω αγωγής κατά του ΠΑΟΚ και του Μάκη Γκαγκάτση ο τερματοφύλακας του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης, μετά και την εισαγγελική παρέμβαση στην καταγγελλόμενη – από τον Ολυμπιακό – υπόθεση δωροδοκίας. Υπόθεση για την οποία έχουν παιχτεί πολλά επεισόδια.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» προμηνύουν, μάλιστα, «εκπλήξεις» μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (13/10) για τη Super League 1, σχολιάζοντας δηκτικά τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ το timing της κίνησης να επιδοθεί η αγωγή του Μάριου Σιαμπάνη εναντίον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά του Μάκη Γκαγκάτση, ζητώντας αποζημίωση 250.000€. Και αυτό καθώς ακολουθεί σε 24 ώρες το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού…

Οι επιτελείς του «Δικεφάλου του Βορρά» σχολίασαν με δηκτικό τρόπο και το γεγονός πως ο τερματοφύλακας του Άρη εκπροσωπείται νομικά από τη δικηγόρο, Άσπα Σουλούκου, αδερφή της γενικής διευθύντριας του Ολυμπιακού, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως: «Επιβεβαιώνουν τις θέσεις μας περί συγκοινωνούντων δοχείων».

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ προμηνύει νομικές εκπλήξεις, μετά το τέλος του ντέρμπι, τονίζοντας πως: «Προφανώς, το παιδί από κάπου πρέπει να βγάλει τη διαφορά από το συμβόλαιο που άφησε στον ΟΣΦΠ για να ζήσει το όνειρό του με 28.000€ στον πάγκο του Άρη.

Η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αυριανό αγώνα, ωστόσο, μέχρι το τέλος του μήνα θα βρεθούν προ εκπλήξεως με τις νομικές και νόμιμες ενέργειές μας όσοι νομίζουν ότι το να παίζουν με την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ είναι μια ανέξοδη επιλογή.

Να μείνουν συντονισμένοι».

(πληροφορίες από sdna.gr)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ