Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Δριμύ «κατηγορώ» από τον δικηγόρο του Μαραντόνα: Εγκληματική ηλιθιότητα, απαράδεκτη καθυστέρηση (video)

Τι χρεώνει στους υγειονομικούς - Τι ζητάει

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την ώρα που η Αργεντινή και ο όλος πλανήτης θρηνούν για τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο δικηγόρος και στενός φίλος του, Ματίας Μάρλα άφησε αιχμές για την υγειονομική περίθαλψη που είχε ο «Ντιεγκίτο» τις τελευταίες ώρες προτού καταλήξει.

Ζητεί, μάλιστα, να γίνει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου, καθώς καταγγέλλει αμέλεια τόσο από το προσωπικό που είχε αναλάβει τη φροντίδα του όσο και από τα ασθενοφόρα που καθυστέρησαν να φτάσουν στην οικεία του.

Δριμύ «κατηγορώ» από τον δικηγόρο του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, κατά του υγειονομικού προσωπικού, ο οποίος αφήνει, λοιπόν, αιχμές για την υγειονομική περίθαλψη που είχε ο εκλιπών μετά την εγχείρηση στον εγκέφαλο στις 11 Νοεμβρίου.

Στην πρώτη επίσημη τοποθέτησή του μετά τον θάνατο του Μαραντόνα, ο Ματίας Μόρλα τονίζει μεταξύ άλλων ότι είναι ανεξήγητο το γεγονός πως για 12 ώρες ο μύθος του ποδοσφαίρου «δεν είχε την προσοχή και τον έλεγχο των υγειονομικών», κάνοντας μάλιστα λόγο για «εγκληματική ηλιθιότητα», καθώς χρειάστηκε να περάσει μισή ώρα από την ειδοποίηση των οικείων του «Ντιεγκίτο» μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Η ανάρτηση του Ματίας Μόρλα:

«Σήμερα είναι μέρα πόνου και θλίψης. Νιώθω την απώλεια ενός φίλου, τον οποίο τίμησα με πίστη και υποστήριξη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, είναι ανεξήγητο ότι για 12 ώρες ο φίλος μου δεν είχε την προσοχή και τον έλεγχο από μέρος του προσωπικού που ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις. Το ασθενοφόρο έκανε περισσότερη από μισή ώρα να φτάσει και αυτό είναι εγκληματική ηλιθιότητα. Αυτό το γεγονός είναι κάτι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Θα ζητήσω να ερευνηθούν οι συνέπειες ως το τέλος. Όπως μου είπε ο Ντιέγκο: Είσαι ο στρατιώτης μου, λειτούργησε χωρίς έλεος.

Για να περιγράψω τον Ντιέγκο αυτή τη στιγμή της βαθιάς θλίψης και πόνου, μπορώ να πω ότι ήταν ένας καλός γιος, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία και ένας ειλικρινής άνθρωπος»

Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ