Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Κορονοϊός: Ανοίγουν τα γήπεδα της Premier League μετά το τέλος του lockdown – Τι σχεδιάζει ο Μπόρις Τζόνσον

Μετά τις 2 Δεκεμβρίου θα επιτραπούν μέχρι 4.000 φίλαθλοι στα γήπεδα της Premier League και 2.000 στην Championship

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα βρετανικά γήπεδα θα ανοίξουν ξανά τις θύρες τους για το κοινό μετά τις 2 Δεκεμβρίου, οπότε και αναμένεται να λήξει το τελευταίο lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο για την καταπολέμηση του κορονοϊού. Φυσικά αυτό θα γίνει με περιορισμένο αριθμό θεατών. Οι ομάδες συνεχίζουν να κάνουν τεστ και βγαίνουν θετικά στον ιό μέλη τους…

Τη σχετική απόφαση, μεταξύ κι άλλων μέτρων, έλαβε ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον σε μια προσπάθεια να επιστρέψει η χώρα στην κανονικότητα αλλά και να ανακουφιστούν οι ομάδες αποκομίζοντας έσοδα από τα εισιτήρια που θα διατεθούν.

Το τελευταίο έτος όλοι οι αγγλικοί σύλλογοι παρουσιάζουν, άλλωστε, τεράστια οικονομική ζημία καθώς υπήρξε μεγάλη μείωση εσόδων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Τα γήπεδα έχουν, κλείσει, άλλωστε από το πρώτο κύμα της πανδημίας.

Σύμφωνα με το πλάνο της βρετανικής κυβέρνησης θα επιτραπούν μέχρι νεωτέρας μέχρι 4.000 φίλαθλοι στα γήπεδα της Premier League και μέχρι 2.000 σε αυτά της Championship. Τα αγγλικά γήπεδα έχουν κλείσει από τον περασμένο Μάρτιο, οπότε κορυφώθηκε η πανδημία του κορονοϊού.

Φωτογραφία: AP

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ