Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Τέλος από τον ΑΠΟΕΛ ο Ουζουνίδης – «Πλήρωσε» το κακό ξεκίνημα

Η κυπριακή ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 9η θέση της βαθμολογικής κατάταξης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βραχύβιο αποδείχθηκε το πέρασμα του Μαρίνου Ουζουνίδη από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Η νέα ήττα της κυπριακής ομάδας στο πρωτάθλημα, τρίτη σε επτά αγώνες στη φετινή διοργάνωση, κόστισε στον έλληνα τεχνικό και το επιτελείο του τη λύση της συνεργασίας με το σύλλογο της Λευκωσίας. Με απολογισμό 8 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές, ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 9η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, σε σύνολο 14 ομάδων.

Η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και την προπονητική του ομάδα που περιλαμβάνει το βοηθό προπονητή Χριστόφορο Κόλα και τον γυμναστή Νίκο Γιάγκου.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους Μαρίνο Ουζουνίδη, Χριστόφορο Κόλα και Νίκο Γιάγκου και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα, στο επόμενο βήμα της καριέρας τους.

Χρέη προσωρινού προπονητή αναλαμβάνει ο Λούκας Χατζηλούκας με βοηθό προπονητή, τον Nuno Morais. Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Παύλος Κίναν.

Η διοίκηση θα αξιολογήσει τις διάφορες επιλογές που έχει ενώπιον της και θα αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες της, μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων.

Επίσης ενημερώνουμε ότι ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, την Πέμπτη θα παραχωρήσει εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, στο συνδρομητικό κανάλι Cablenet».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ