Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Μπόλονι για Παναθηναϊκό: Δεν είμαι μάγος, πιστεύω μόνο στη δουλειά – Αναλαμβάνω τη Δευτέρα

Τι είπε ο έμπειρος προπονητής για τους «πράσινους» - «Πιστεύω στη δουλειά, όχι στο «hocus pocus» (σ.σ. ταχυδακτυλουργία)»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε σε ουγγρικό Μέσο (nemzetisport.hu) ο Λάζλο Μπόλονι (η καταγωγή είναι από την Ουγγαρία αν και λογίζεται ως Ρουμάνος), με τους «πράσινους», μετά τον Ντάνι Πογιάτος (προπονητής) να… χωρίζουν επίσημα και με τον Τσάβι Ρόκα (τεχνικός διευθυντής).

Ο 67χρονος τεχνικός υπογράμμισε ότι θα πιάσει δουλειά στο τριφύλλι τη Δευτέρα, επεσήμανε ότι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος του ζήτησε να ανακτήσει τη χαμένη οντότητα της ομάδας και επεσήμανε με νόημα ότι δεν είναι μάγος ούτε ποντάρει στα… ταχυδακτυλουργικά, παρά μόνο στη σκληρή δουλειά.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε τον ίδιο και την ομάδα τους περιμένει πολλή δουλειά και τα αποτελέσματα θα έρθουν.

«Η σύμβαση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό είναι για ενάμιση χρόνο. Η συμφωνία δεν προέκυψε μέσα σε μια μέρα, επειδή η κατάσταση με τον κορονοϊό δεν επέτρεπε προσωπικές συναντήσεις.

Έτσι, πέρασα την τελευταία εβδομάδα στη Βουδαπέστη, διευθετώντας ταυτόχρονα κάποια προσωπικά θέματα της μητέρας μου, που ζει στην ουγγρική πρωτεύουσα. Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου και θα αναλάβω την ομάδα τη Δευτέρα. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού μού έχει περιγράψει τις ιδέες του: θέλει η ομάδα να ανακτήσει τη θέση της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε γνωρίζω τι έχω αναλάβει και ποιες είναι οι προσδοκίες.

Φυσικά, είναι αδύνατο να αλλάξουμε τα πράγματα σε μια μέρα, επειδή δεν είμαι μάγος! Από την άλλη πλευρά πιστεύω στη δουλειά, όχι στο «hocus pocus» (σ.σ. ταχυδακτυλουργία)! 


Με περιμένει πολλή δουλειά, εμένα και την ομάδα και τότε τα αποτελέσματα θα έρθουν και ο Παναθηναϊκός θα μπει στο σωστό δρόμο», δήλωσε αρχικά ο Λάζλο Μπόλονι.

Κατόπιν ολοκλήρωσε λέγοντας: «Ένας προπονητής ποτέ δεν ξέρει πότε θα φύγει ή πότε θα τον χρειαστούν, επομένως είναι καλό να έχεις πάντα τη βαλίτσα σου. Το επάγγελμά μας είναι ακριβώς έτσι».

Το όνομα του Λάζλο Μπόλονι βγήκε στην επικαιρότητα για τον Παναθηναϊκό, αμέσως μετά το «διαζύγιο» με τον Ντάνι Πογιάτος.

(πληροφορίες από sdna.gr)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ