Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Σουάρες, Μόντριτς, Σαούλ και Χοακίν βοηθούν τα παιδιά με καρκίνο – «Θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι» (video)

Πρόκειται για την εκστρατεία αλληλεγγύης του Ιδρύματος «Juegaterapia»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία συμμετέχουν άσοι της μπάλας με στόχο να κάνουν παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο να νιώσουν καλύτερα.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης Λούκα Μόντριτς, της Ατλέτικο Σαούλ Νίγκεθ και Λουίς Σουάρες (πριν από λίγες ώρες άφησε την Μπαρτσελόνα για την ομάδα της Μαδρίτης) και της Μπέτις Χοακίν παίρνουν μέρος στην εκστρατεία αλληλεγγύης του Ιδρύματος «Juegaterapia», το οποίο βοηθά τα παιδιά με καρκίνο μέσω παιχνιδιών, με το σύνθημα: «Θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει το «Balón Pelón», ένα παιχνίδι που οι παίκτες έχουν εξατομικεύσει με μηνύματα για παιδιά και που διατίθεται στο εμπόριο για την απόκτηση χρημάτων ώστε να βοηθήσει το ίδρυμα.

Ο αρχηγός της Μπέτις ήθελε να στείλει ένα μήνυμα και έγραψε «Θάρρος» στην μπάλα του στα παιδιά που έχουν πληγεί. Ο Σουάρες τονίζει πως «Απαγορεύεται να παραδοθείς», ενώ ο Σαούλ «Ποτέ μη σταματήσετε να παλεύετε» και ο κροάτης μέσος, Μόντριτς υπέγραψε «Τα καλύτερα πράγματα δε γίνονται ποτέ εύκολα».

Εκτός από τα μηνύματά τους, οι ποδοσφαιριστές έχουν επίσης μοιραστεί ωραίες στιγμές με τα παιδιά που αντικατοπτρίζονται σε ένα βίντεο που αποτελεί μέρος της έναρξης αυτής της νέας εκστρατείας από το Ίδρυμα «Juegaterapia».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ