Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Πυρά Βασιλακόπουλου κατά Αυγενάκη: Περίεργες πρακτικές, που παραπέμπουν σε άλλες εποχές

Συνεχίζεται η κόντρα της ΕΟΚ με τη ΓΓΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε για περίεργες πρακτικές άλλων εποχών, με αφορμή μία ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπο της ΓΓΑ, κάνοντας επίθεση και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Συγκεκριμένα, η κίνηση της ΓΓΑ να αναρτήσει στο site της την λίστα των σωματείων που έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΟΚ έφερε την αντίδραση του Γιώργου Βασιλακόπουλου, ο οποίος απάντησε με δήλωσή του στο site της Ομοσπονδίας. Ο pρόεδρος της ΕΟΚ κάνει λόγο μεταξύ άλλων για «πρακτικές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Με κατάπληξη πληροφορηθήκαμε την ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπο της ΓΓΑ, λίστας σωματείων που φέρονται να είναι αυτά που θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ομοσπονδίας. Οι πρακτικές αυτές, μόνο περίεργους συνειρμούς δημιουργούν και παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

Τα αθλητικά σωματεία αποκτούν το δικαίωμα ψήφου μέσω της αθλητικής τους δραστηριότητας την οποία εγκρίνει αλλά και ελέγχει διαρκώς η οικεία αθλητική ομοσπονδία και ουδείς άλλος».

Υπενθυμίζεται ότι μία από τις πιο σημαντικές μεταρρυθμίσεις του αθλητικού νόμου Αυγενάκη είναι ότι το δικαίωμα της ψήφου των σωματείων θα ανήκει αποκλειστικά και μόνο σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ