Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Μαγκουάιρ: Δεν οφείλω συγνώμη σε κανέναν – Φοβήθηκα για τη ζωή μου

«Λυπάμαι που βάζω τους οπαδούς και το κλαμπ σε αυτή τη διαδικασία», τόνισε ο διεθνής στόπερ, ωστόσο εξήγησε ότι ενήργησε κατά αυτόν τον τρόπο γιατί φοβήθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για την περιπέτεια που έζησε στη Μύκονο, τη σύλληψή του, το τι πραγματικά συνέβη το επίμαχο βράδυ και τις φήμες περί απόπειρας δωροδοκίας των αστυνομικών μίλησε στο BBC ο Χάρι Μαγκουάιρ. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, δε νιώθει ότι οφείλει συγνώμη σε κανέναν, αφού ό,τι έκανε το έκανε γιατί φοβήθηκε για τη ζωή του…

«Δεν νομίζω ότι οφείλω συγνώμη σε κανέναν. Συγνώμη λέμε όταν έχουμε κάνει κάτι λάθος. Λυπάμαι που βρίσκομαι σε αυτή τη κατάσταση. Παίζω για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, οπότε λυπάμαι που βάζω τους οπαδούς και το κλαμπ σε αυτή τη διαδικασία. Θα μπορούσε να έχει συμβεί οπουδήποτε. Λατρεύω την Ελλάδα. Δεν θέλω να ζήσω έτσι τη ζωή μου», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Δύο άνδρες πλησίασαν τη μικρή μου αδερφή, τη ρώτησαν από πού ήταν, απάντησε και στη συνέχεια η αρραβωνιαστικιά μου Φερν είδε με τα μάτια της να πηγαίνουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Η αρχική μου σκέψη ήταν ότι απήχθη. Τότε μόλις άρχισαν να μας χτυπούν, χτυπούσαν τα πόδια μου λέγοντας ότι η καριέρα μου τελείωσε, δεν θα παίξω άλλο ποδόσφαιρο. Σε αυτό το σημείο νόμιζα ότι δεν υπήρχε πιθανότητα, είναι αστυνομία ή δεν ξέρω ποιοι είναι, γι ‘αυτό προσπάθησα να φύγω. Ήμουν σε τόσο μεγάλο πανικό, φόβο, φοβόμουν για τη ζωή μου».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν τραυματίστηκε, απάντησε λέγοντας «με χτύπησαν πολύ στα πόδια», ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά τις φήμες περί απόπειρας δωροδοκίας των αστυνομικών λέγοντας «μόλις είδα αυτή τη δήλωση, γέλασα. Είναι απλώς γελοία».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ