Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Ανακοινώθηκε η συνάντηση των «Big4» με FIFA και UEFA – Ποιοι θα πάρουν μέρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όπως είχε γίνει γνωστό, την Τετάρτη 22/01 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των Big4 με FIFA και UEFA, στην Αθήνα. Κάτι που ανακοινώθηκε επίσημα. Στους 11 ανέρχονται οι εκπρόσωποι που θα πάρουν μέρος στη συνάντηση.

Συγκεκριμένα, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έγινε γνωστό και το ποιοί θα πάρουν μέρος στην πολύ σημαντική συνάντηση, έπειτα από πρόκληση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και του διευθυντή ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς με θέμα την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εκτός από τους εκπροσώπους των «4» θα είναι ακόμη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, της Σούπερ Λιγκ Μηνάς Λυσάνδρου, και αντιπροσωπεία της FIFA και της UEFA. Συνολικά, ο αριθμός των εκπροσώπων που θα δώσει το «παρών» στη συνάντηση, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, είναι 11.

Απουσιάζει το όνομα του επιτετραμμένου της FIFA στην ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ

«O Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, κάλεσαν σε συνάντηση για την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. τους κ. Αλαφούζο, Γραμμένο, Λυσάνδρου, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», με θέμα συζήτησης την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εκ μέρους των διεθνών ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών θα συμμετέχουν και οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA)».

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή η συνάντηση θα κρίνει πολλά σχετικά με την επόμενη ημέρα, όπως είχε φανεί στις επαφές στη Νιόν της Ελβετίας, παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη, και τις… απαντήσεις των ΕΠΟ, UEFA, FIFA για όσα είχε καταγγείλει ο Ολυμπιακός για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η αποχώρηση της διεθνούς εποπτείας περιλαμβάνει και εκλογές στην ΕΠΟ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ