Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Απίστευτο γεγονός στη Μάλτα: Παίκτης συνελήφθη αφού γρονθοκόπησε βοηθό διαιτητή (video)

Τρελές... στιγμές στο νησί της Μεσογείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έπαιξε ξύλο με βοηθό διαιτητή, συνελήφθη και έχασε τη… δουλειά του. Άμεση διακοπή συμβολαίου επιβλήθηκε, λοιπόν, στον παίκτη της Sannat Lions, Αντουάν Καμιλέρι, μετά την εκρηκτική του αντίδραση στον αγώνα της ομάδας του απέναντι στους Oratory Youths για τη β’ κατηγορία του πρωταθλήματος Μάλτας.

Ο παίκτης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και μετά την αποβολή του έσπευσε προς τον βοηθό, τον οποίο κλότσησε και γρονθοκόπησε. Ο 18χρονος βοηθόε έπεσε στον αγωνιστικό χώρο μετά την επίθεση, την ώρα που μέλη των Lions προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον έξαλλο Καμιλέρι.

Ο βοηθός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο παίκτης συνελήφθη και οδηγήθηκε απευθείας από το γήπεδο στο αστυνομικό τμήμα. Του αποδόθηκαν κατηγορίες για απειλή και πρόκληση σωματικής βλάβης, ενώ η ομάδα του διέκοψε το συμβόλαιο και του απαγόρευσε την είσοδο στο γήπεδο.

Στην επίθεση αντέδρασαν και οι διαιτητές του πρωταθλήματος της χώρας, που δήλωσαν ότι δε θα δεχθούν να διαιτητεύσουν ξανά αγώνα των Lions, εξαιτίας και της απαράδεκτης συμπεριφοράς των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι πετούσαν μπίρα και έφτυναν τον επόπτη, ενώσω κειτόταν τραυματισμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: fws.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ