Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Αναβλήθηκε για 8η φορά η δίκη Γιαννακόπουλου για Σπανούλη

Τελικά το δικαστήριο ανέβαλε για την 29η Απριλίου του 2020

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην 8η κατά σειρά αναβολή της δίκης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη φραστική επίθεση που είχε εξαπολύσει κατά του αρχηγού των ερυθρολεύκων, Βασίλη Σπανούλη, το 2015, προχώρησε το Ζ’ Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.Τελικά το δικαστήριο ανέβαλε για την 29η Απριλίου του 2020.

Η πλευρά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο Μαργαρίτα Θάνου), ζήτησε να αναβληθεί η υπόθεση, λόγω κωλύματος στο πρόσωπο του συνηγόρου υπεράσπισης, Αρ. Τζαννετή, ο οποίος όπως υποστηρίχθηκε, παρίσταται σε άλλη υπόθεση στο Πενταμελές Εφετείο. Άμεση ήταν η αντίδραση της προέδρου, η οποία επεσήμανε εύλογα τον αριθμό των αναβολών που έχουν ήδη δοθεί.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκαν οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος καθώς και ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας όπως και ο Γενικός Διευθυντής, Νίκος Λεπενιώτης, ενώ η πλευρά του Παναθηναϊκού, το Νομικό Επιτελείο εκπροσώπησε η δικηγόρος Μαργαρίτα Θάνου.

Η πλευρά του Βασίλη Σπανούλη ζήτησε να δοθεί μία σύντομη δικάσιμος προκειμένου να μην χαθεί η προθεσμία για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή προς υπεράσπιση της κατηγορίας. Όπως αναφέρθηκε, το δικαστήριο ανέβαλε για την 29η Απριλίου του 2020.

Αγγελόπουλοι δίκη Γιαννακόπουλος 1

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ