Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Οι Αρχές έχουν βίντεο του δράστη της επίθεσης στον Κοβάσεβιτς

Σύμφωνα με τη «Real News» στη διάθεση των Αρχών βρίσκεται βίντεο που είναι δυνατόν να οδηγήσει ακόμα και στην αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο φέρεται να έχει στα χέρια της η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να εντοπίσει τον δράση της ένοπλης επίθεσης με στόχο τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, έξω από το σπίτι του πρώην παίκτη στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τη «Real News» στη διάθεση των Αρχών βρίσκεται βίντεο που είναι δυνατόν να οδηγήσει ακόμα και στην αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη.

Η Ασφάλεια Αττικής αναζήτησε οπτικό υλικό από όλες τις κάμερες στη διάρκεια της διαδρομής από το σπίτι του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα, όπου έγινε η επίθεση, μέχρι και την περιοχή κοντά στο γκολφ, όπου λίγο αργότερα βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο μάρκας Smart.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, οι αστυνομικοί πήραν στα χέρια τους βίντεο από ιδιωτική κάμερα, στο οποίο φαίνεται ο δράστης, με καπέλο στο κεφάλι, την ώρα που απομακρύνεται από το σπίτι του Κοβάσεβιτς μετά τον πυροβολισμό.

Το υλικό δεν είναι καθαρό, δεδομένης και της περασμένης ώρας που έγινε το περιστατικό, με αποτέλεσμα να γίνεται προσπάθεια στα εργαστήρια της Αστυνομίας προκειμένου να καταφέρουν να γίνουν διακριτά τα χαρακτηριστικά του δράστη.

Θυμηθείτε τι αποκαλύπτουν οι Σέρβοι για πιθανά κίνητρα της δολοφονικής απόπειρας κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, πλέκοντας και την κόρη του, αλλά και τι εξετάζει η Αστυνομία.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ