Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Με μήνυση ετοιμάζεται να απαντήσει ο Τζαβέλλας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά προκειμένου να λύσει τις διαφορές του με τον Βλάνταν Ίβιτς και τον ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, βρίσκεται σε επαφές με το δικηγόρο του για να κάνει μήνυση κατά του Σέρβου προπονητή.

Ο Τζαβέλλας αναμένεται να υποστηρίξει πως ο Ίβιτς άφησε υπόνοιες πως έκανε εσκεμμένα λάθη στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ο Έλληνας παίκτης έχει ζητήσει από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να του παραδώσει γραπτώς τους λόγους, για τους οποίους υποβιβάστηκε, ενώ δεν παρουσιάζεται στις προπονήσεις της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία.

Επίσης, ο παίκτης αναμένεται να προσφύγει στη FIFA, κάνοντας λόγο για προσβολή της προσωπικότητάς του και αξιώνοντας την ελευθερία του από τον ΠΑΟΚ και αποζημίωση, που θα καλύπτει το συμβόλαιό του.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ