Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Ζητούν από τη Σαπεκοένσε να παίξει τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας ζητά από την Σαπεκοένσε να… κατέβει κανονικά στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο!

Η Βραζιλία είναι ακόμα στο πένθος μετά το αεροπορικό δυστύχημα στο Μεδεγίν της Κολομβίας, η Ατλέτικο Νασιονάλ ζήτησε από την CONMEBOL την απονομή του τίτλου του Κόπα Σουδαμερικάνα στην ομάδα που ξεκληρίστηκε, ωστόσο κάποιοι στη Βραζιλία θέλουν να μείνουν πιστοί στους τύπους και υποστηρίζουν ότι δεν γίνεται να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της χώρας αν δεν γίνει το παιχνίδι της Σαπεκοένσε με την Ατλέτικο Μινέιρο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 11 Δεκεμβρίου.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Μάρκο Πόλο Ντελ Νέρο, είναι της άποψης ότι η Σαπεκοένσε πρέπει να δώσει κανονικά τον τελευταίο αγώνα και να εμφανιστεί στο γήπεδο με τους ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός αποστολής και δεν ήταν στη μοιραία πτήση και με παίκτες από την ομάδα νέων.

«Αυτό το παιχνίδι πρέπει να γίνει και να είναι μια μεγάλη γιορτή» είπε ο Ντελ Νέρο στον πρόεδρο της Σαπεκουένσε. «Μου είπε ότι μπορούμε να βρούμε έντεκα παίκτες από αυτούς που επέζησαν και από την δεύτερη ομάδα» ανέφερε ο Ιβάν Τότσο, αντιπρόεδρος της Σαπεκοένσε.

Την ίδια ώρα, η Ατλέτικο Μινέιρο, μέσω εκπροσώπων της, επεσήμανε ότι δεν είναι δυνατόν να διεξαχθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι μετά το αεροπορικό δυστύχημα. «Ο αγώνας πρέπει να ματαιωθεί για λόγους ανθρωπιστικούς. Καμία γιορτή δεν είναι δυνατόν να γίνει» τονίζεται.

Πηγή: Sdna.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ