Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

“Βόμβες” Ίβιτς κατά παικτών: Ή εγώ ή αυτοί

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έξαλλος με τους παίκτες του ήταν μετά το “κάζο” στην Τούμπα και την ήττα με 3-4 από τον Ατρόμητο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος… άστραψε και βρόντηξε λέγοντας απίστευτα πράγματα για τους ποδοσφαιριστές

Ο σέρβος τεχνικός μίλησε για ύπουλα πράγματα από πλευράς παικτών και τόνισε ότι θα συζητήσει με τον Σαββίδη προκειμένου να φύγουν κάποιοι ή ο ίδιος.

Μετά το ματς ο Ίβιτς τόνισε μεταξύ άλλων για:

Την εικόνα του ΠΑΟΚ και την ήττα: «Είναι κάποια λάθη που δεν μπορεί να γίνονται. Θα συζητήσω σε λίγο με τον μεγαλομέτοχο και ή θα φύγω εγώ ή αυτοί. Δεν λέω εγώ ότι κάποιοι δεν μπορούν αλλά ότι δεν θέλουν. Και πιστεύω ότι μερικοί από εσάς το ξέρετε. Κάποιοι έχουν πρόβλημα στα αποδυτήρια.

Στην αρχή έκανα κάποια πράγματα σε αυτό το παιχνίδι που τελευταία στιγμή τα άλλαξα. Κάποιους παίκτες. Θα έχουμε συνάντηση σε λίγο και θα δούμε τι θα κάνουμε.

Δεν λέω ότι θέλουν να… φάνε κάποιοι παίκτες τον Ίβιτς αλλά κάποια πράγματα είναι τόσο ύπουλα. Δείτε τα γκολ προσεχτικά και θα καταλάβετε. Εγώ όταν ήμουν ποδοσφαιριστής ακόμα και αν δεν γούσταρα έναν προπονητή, έμπαινα μέσα και τα έδινα όλα. Ο αθλητικός διευθυντής είναι ενημερωμένος ήδη. Εδώ και 20 μέρες για να μην πω έναν μήνα συμβαίνει αυτό».

Για την διευκρίνιση της δήλωσής του για τη συμπεριφορά συγκεκριμένων παικτών: «Δε λέω ότι κάποιοι απλά δεν μπορούν, μπορεί να μη θέλουν. Και πιστεύω ότι κάποιοι από εσάς εδώ γνωρίζουν ποιοι παίκτες. Δεν μπορώ να σας πω εγώ γιατί δε θέλουν αυτοί οι παίκτες. Σήμερα αυτό ήταν πιο ξεκάθαρο. Φαίνεται τον τελευταίο καιρό ότι κάποιοι έχουν πρόβλημα και μέσα στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο.

Για αυτό θα συζητήσω με τον μεγαλομέτοχο, θα του παρουσιάσω αυτό που λέω εγώ και οι πάνω από εμένα θα πάρουν τις αποφάσεις που πρέπει. Θα μιλήσω κάποια πράγματα που δε γνωρίζει ο ίδιος. Έχει ενημερωθεί ο τεχνικός διευθυντής. Εμένα δεν μπορεί ποτέ να μου μπει στο μυαλό κάτι τέτοιο. Έχω παίξει μπάλα, μπορεί να μη γούσταρα κάποιον προπονητή, αλλά όταν έμπαινα έδινα το 100%».

Για το πώς ο ίδιος προστάτεψε την ομάδα: «Πιστεύω σε όλους και προσπαθώ να τους βγάλω πράγματα, αλλά όταν συμβαίνουν πράγματα όπως έγιναν σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω. Μπορεί κάποια πράγματα να έγιναν και στο παρελθόν, τον τελευταίο ένα μήνα».

Για το παιχνίδι: «Η ομάδα πετούσε στο πρώτο ημίχρονο, είχε κατοχή, ο αντίπαλος δεν μπορούσε να μας πλησιάσει και στο τέλος μείναμε με 10 παίκτες. Ήταν μία κακή στιγμή. Πέρα από αυτά μετά έγιναν κάποια πολύ περίεργα πράγματα».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ