Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Πλημμύρισε η Λεωφόρος με ένα μέτρο νερό στα αποδυτήρια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με βομβαρδισμένο τοπίο έμοιαζε το πρωί της Δευτέρας το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Όσοι βρέθηκαν από νωρίς στη Λεωφόρο ήρθαν αντιμέτωποι με εικόνες καταστροφής, καθώς πλημμύρισαν τόσο τα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών και μία σουίτα του γηπέδου, όσο και η αίθουσα Πυγμαχίας του «τριφυλλιού»!

Το νερό στα αποδυτήρια του γηπέδου του Παναθηναϊκού έφτανε το 1 μέτρο (!) και επιπλέον πλημμύρισε και μία από τις σουίτες που κατασκευάστηκαν πρόσφατα στο «σπίτι» των «πράσινων».

Με… πισίνα έμοιαζε (και) η αίθουσα που στεγάζει το τμήμα Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού στη Θύρα 5 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας! Ο προπονητής Πυγμαχίας του «τριφυλλιού» Γιάννης Αϊδινιώτης και υπεύθυνος για το τμήμα δεν πίστευε όσα έβλεπαν τα μάτια του. Η αίθουσα είχε πλημμυρίσει καταστρέφοντας εξοπλισμό που χρησιμοποιείται καθημερινά στις προπονήσεις, καθώς και στρώματα 300 τ.μ. με τις ζημιές να ανέρχονται (τουλάχιστον) στα 10.000 ευρώ.

Το απίθανο της ιστορίας δεν είναι, βέβαια, μόνο ότι πλημμύρισε το γήπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά ότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δεν υπήρξε ούτε ένας υπεύθυνος στη Λεωφόρο. Ούτε προσωπικό, ούτε φύλακας με αποτέλεσμα οι ζημιές να γίνουν αντιληπτές τη Δευτέρα.

Ο προπονητής Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αϊδινιώτης, ήταν σε έξαλλη κατάσταση, καθώς είδε τον εξοπλισμό του τμήματος να καταστρέφεται.

«Φτιάχνουν σουίτες και από κάτω πνιγόμαστε», ανέφερε αρχικά ο Αϊδινιώτης και πρόσθεσε: «Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός! Κατά τα άλλα μας φταίει ο Ολυμπιακός. Οι ζημιές που πάθαμε είναι πάνω από 10.000 ευρώ! Ο Παναθηναϊκός έχει γάγγραινα. Ξέρουμε ότι πάσχουμε από αντλίες τόσο καιρό και δεν έκαναν τίποτα! Αν είναι δυνατόν. Με σέβονται οι Ολυμπιακοί και οι αντίπαλοι, αλλά… Τρελάθηκα όταν ήρθα το πρωί και είδα αυτήν την κατάσταση. Ποιος είναι υπεύθυνος; Ευτυχώς έχω φίλους που επικοινώνησαν μαζί μου αμέσως για να με βοηθήσουν, να μου στείλουν χρήματα για τις ζημιές, αλλά δεν θέλω τίποτα. Είμαι νικητής και θα τα καταφέρω».

Πηγή: Sdna.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ