Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Super League: Ο νέος πρόεδρος και η κλήρωση του πρωταθλήματος χωρίς τηλεοπτική κάλυψη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με νέο πρόεδρο θα πορεύεται από σήμερα η Super League. Στη συνεδρίαση που θα γίνει στις 14:00 αναμένεται να επικυρωθεί πως ο Γιώργος Στράτος θα πάρει τη θέση του Γιώργου Μποροβήλου.

Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της Ξάνθης, που έχει προταθεί από τις 12 μικρομεσαίες ομάδες. Είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές που θα γίνουν το μεσημέρι.

Στο παρελθόν και επί εποχής Βαρδινογιάννη, ήταν αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Στις 19:00 θα γίνει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου. Δεν θα γίνει με τηλεοπτική κάλυψη,α αφού υπάρχει η κόντρα με τη NOVA.

Το συνδρομητικό ζήτησε αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος με 14 ομάδες την σεζόν 2017-18 και 12 την περίοδο 2018-19, play offs για την ανάδειξη του πρωταθλητή και play out.

Στη Super League επισημαίνουν πως αυτά θα γίνουν με καθυστέρηση ενός έτους, ενώ ο Ολυμπιακός δε συμφωνεί για ανάδειξη πρωταθλητή μέσω των play offs.

Έτσι η NOVA φέρεται έτοιμη να ζητήσει μείωση (μέχρι και 20% ακούγεται) στα 40 εκατ. ευρώ ετησίως που προβλέπει το τηλεοπτικό συμβόλαιο ή να παρακρατήσει τα 1.2 εκατ. ευρώ της ρήτρας για την αλλαγή του προγράμματος των περσινών play offs.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ