Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Αθλητής με ειδικές ανάγκες έβαλε καλάθι και το γήπεδο σηκώθηκε «στο πόδι» (Βίντεο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια μοναδική στιγμή εκτυλίχθηκε στην αναμέτρηση του Ερμή Σχηματαρίου με τη Μελίκη, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ, όταν ο Παναγιώτης Τζαβέλλας έβαλε καλάθι και ο κόσμος ξέσπασε σε πανηγυρισμούς. 

Στο τέταρτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, προπονητής του Ερμή Σχηματαρίου, Νίκος Οικονόμου, πέρασε στον αγώνα τον Παναγιώτη Τζαβέλλα, αθλητή με ειδικές ανάγκες, ο οποίος δευτερόλεπτα αργότερα σκόραρε, με αποτέλεσμα το γήπεδο να τον αποθεώσει μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

«Στον Ερμή Σχηματαρίου ο πρώτος και κύριος κανόνας που έχουμε θέσει σε όλα τα μέλη μας, είναι να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα μας και σεβασμός προς τον εκάστοτε αντίπαλο. Η σημερινή μας νίκη θα μείνει στην ιστορία για ένα δικό μας παιδί, τον Τζαβέλλα, ο οποίος παρά τις ιδιαιτερότητες που έχει, βρέθηκε σήμερα στην ανδρική ομάδα και μάλιστα πέτυχε το πρώτο του καλάθι! Στον Ερμή, όλοι είμαστε ίσοι και ευχόμαστε και ελπίζουμε το δικό μας παιδί, όπως και όλα τα παιδιά μας, να βρουν το δρόμο τους», ανέφερε ο Ερμής Σχηματαρίου, στη σελίδα του, για αυτή την σπουδαία κίνηση.

Δείτε την στιγμή στο 1.14:01′:

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ