Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Χειρουργήθηκε στον αγκώνα ο Τσιτσιπάς – Το μήνυμά του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να αποκαταστήσει το πρόβλημα που προέκυψε μετά τον τραυματισμό του στον αγκώνα και που τον ανάγκασε να αποσύρει τη συμμετοχή του από τη συνέχεια των φετινών ΑΤΡ Finals.

Ο Έλληνας τενίστας δημοσίευσε την Πέμπτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, στέλνοντας το μήνυμά του και τονίζοντας πως η επέμβαση δεν θα τον σταματήσει, καθώς σε δύο εβδομάδες θα πάει στο Ντουμπάι για προετοιμασία.

«Τα πράγματα συχνά γίνονται πιο δύσκολα πριν γίνουν πιο εύκολα, αλλά με κάθε αγώνα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία. Μερικές μέρες η ζωή έχει να κάνει με τα όνειρα, τις ελπίδες και τα οράματα για το μέλλον. Υπάρχουν επίσης, ημέρες όπου η ζωή είναι απλώς να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και αυτό είναι επίσης εντάξει. Προς όλους τους οπαδούς, σας ευχαριστώ για τη συνεχή στήριξη και ενθάρρυνση. Επικεντρωθείτε σε ένα πιο υγιές και πιο ευτυχισμένο μέλλον. Επόμενη στάση, προετοιμασία στο Ντουμπάι σε δύο εβδομάδες από τώρα και μετά ανυπομονώ για την Αυστραλία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τενίστας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ