Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Οπαδός της Λιόν χαστούκισε άνδρα που πέταξε μπουκάλι στον Παγέ (Βίντεο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το ντέρμπι ανάμεσα στη Λιόν και στην Μαρσέιγ, διεκόπη οριστικά, περίπου δύο ώρες μετά τον τραυματισμό του αρχηγού των φιλοξενούμενων, Ντιμίτρι Παγέ, από αντικείμενο που έπεσε στον αγωνιστικό χλιονώρο.

Ο Παγέ χτυπήθηκε από μπουκάλι οπαδού στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου. Ο ηγέτης της Μαρσέιγ έπεσε στο έδαφος, ενώ ήταν έτοιμος να εκτελέσει το κόρνερ, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στα αποδυτήρια μετά από εντολή του διαιτητή της αναμέτρησης, Ρουντί Μπουκέ.

«Σε αντίθεση με ό,τι είχε ανακοινωθεί, ο διαιτητής αποφάσισε να μην ξαναρχίσει το παιχνίδι, λαμβάνοντας υπόψη ότι η ασφάλεια των παικτών δεν ήταν εξασφαλισμένη», είπε ο εκφωνητής του σταδίου.

Η στιγμή του χαστουκιού

Ο οπαδός της Λιόν που πέταξε το μπουκάλι, βρέθηκε και απομακρύνθηκε, άμεσα, από τους υπεύθυνους ασφαλείας και στη συνέχεια συνελήφθη από τις Αρχές. Λίγο νωρίτερα όμως, ένας άλλος οπαδός της Λιόν κατευθύνθηκε στο σημείο που βρισκόταν ο δράστης και τον χαστούκισε για την ενέργειά του, που αναμένεται να κοστίσει στη Λιόν.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ