Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν 17χρονο ποδοσφαιριστή! (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αργεντινή από τη δολοφονία του 17χρονου ποδοσφαιριστή Λούκας Γκονζάλες την ώρα που έφευγε από την προπόνηση της ομάδας Μπαράκας Σεντράλ (Β’ κατηγορία). Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στπο αυτοκίνητο που επέβαινε αυτός με τρεις συμπαίκτες του και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Οι συμπαίκτες του υποστηρίζουν ότι δεν έκαναν κάτι παράνομο και οι αστυνομικοί χωρίς λόγο και αιτία τους πυροβόλησαν.

Οι αστυνομικοί υποστήριξαν ότι το αυτοκίνητο των ποδοσφαιριστών έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και κάποια στιγμή θεώρησαν ότι ένας από τους επιβάτες έβγαλε όπλο!

Οι δράστες της δολοφονίας αποπέμφθηκαν από το σώμα, αλλά η οργή όχι μόνο στην ομάδα του 17χρονου ποδοσφαιριστή, αλλά και σε όλη τη χώρα είναι μεγάλη καθώς κανείς από τους τέσσερις επιβάτες δεν οπλοφορούσε.

«Θέλουμε δικαιοσύνη, ο φίλος μου δεν ήταν εγκληματίας. Ήταν ποδοσφαιριστής. Ζητάμε δικαιοσύνη », είπε ένας συμπαίκτης του με δάκρυα στα μάτια ι ένας άλλος που ήταν δίπλα του συμπλήρωσε «ο Λούκας ήταν αδερφός μου, γυρίζαμε πάντα μαζί και χθες γύρισε μόνος».

Συντετριμμένος ο πατέρας του φώναζε: «Είμαστε άφωνοι, έχουμε καταστραφεί. Αυτό είναι μια καταστροφή. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί σε μια χώρα με δημοκρατία”, ενώ ο ένας φίλος του ποδοσφαιριστή αναρωτήθηκε: «Πόσοι Λούκας πρέπει να συνεχίσουν να πεθαίνουν; Η αστυνομία σε βλέπει να φοράς καπέλο και σε κοιτάζει άσχημα, σου ζητάει τα χαρτιά σου μόνο και μόνο επειδή σε βλέπουν να φοράς καπέλο, γιατί δεν μπορούν να πιάσουν τους πραγματικούς εγκληματίες»

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ