Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

ΚΑΕ ΑΕΚ: Σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο ο Γέλοβατς, σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάστασή του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την υγεία του Στέφαν Γέλοβατς, ενημερώνοντας πως ο 32χρονος φόργουορντ/σέντερ υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Σταθερή, αλλά κρίσιμη η κατάστασή του.

Από το βράδυ της Κυριακής 14 Νοεμβρίου, άπαντες στην ΑΕΚ είναι αναστατωμένοι μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που παρουσίασε ο Στέφαν Γέλοβατς. Για δύο μέρες, δεν είχε δημοσιοποιηθεί τι ακριβώς ήταν αυτό που υποχρέωσε τον έμπειρο αθλητή να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο, κάτι για το οποίο ενημέρωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ το μεσημέρι της Τρίτης 16 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση, ο 32χρονος φόργουορντ/σέντερ υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, με την κατάστασή του να παραμένει σταθερή, αλλά -ταυτόχρονα- κρίσιμη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

“Η ΑΕΚ ΒC με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει για την πρωτοφανή δημιουργηθείσα κατάσταση, που αφορά στην περιπέτεια υγείας του Στέφαν Γέλοβατς.

Ο αθλητής μας υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη.

Η ΑΕΚ ΒC εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της για το ενδιαφέρον που δείχνουν τα ΜΜΕ σχετικά με την υγεία του Στέφαν. Παρακαλούμε, ωστόσο, να γίνονται οι όποιες αναφορές με διακριτικότητα και να κοινοποιούνται αυτολεξεί τα ιατρικά δελτία της ΑΕΚ BC, προκειμένου να μην διακινούνται εσφαλμένες πληροφορίες, που κάθε άλλο παρά συμβάλλουν στην ομαλότητα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ