Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Η επετειακή φανέλα της Νάπολι με τον Μαραντόνα έγινε αφορμή μηνύσεων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Νάπολι αγωνίστηκε με επετειακή φανέλα για να τιμήσει τον Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον Ναπολιτάνο γιο του, Μαραντόνα Τζούνιορ, να κινείται δικαστικά, καθώς όπως ισχυρίζεται, κανείς δεν ρώτησε την οικογένειά του.

«Η φανέλα προς τιμήν του πατέρα μου είναι λόγος υπερηφάνειας φυσικά. Με στενοχωρεί, όμως, το γεγονός ότι η Νάπολι δεν μας ρώτησε καν. Εμείς, οι νόμιμοι κληρονόμοι του Ντιέγκο, δεν ερωτηθήκαμε καν για όλο αυτό. Αυτός που υπέγραψε για να χρησιμοποιηθεί το πρόσωπο του πατέρα μου είναι ο Στέφανο Τσέκι, ο οποίος ήταν μάνατζέρ του. Τώρα, όμως, δυστυχώς, δεν είναι πλέον. Τώρα οι μόνοι που μπορούμε να υπογράφουμε εξουσιοδότηση για τέτοια θέματα είμαστε οι νόμιμοι κληρονόμοι του» είπε ο γιός του Μαραντόνα.

Ο γιός του Μαραντόνα ξεκαθάρισε πως δεν θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του συλλόγου, αλλά κατά του πρώην μάνατζερ του Μαραντόνα.

«Θεώρησαν ότι είναι σε ισχύ ένα συμβόλαιο, αυτό του πατέρα μου με τον μάνατζερ, το οποίο δεν ισχύει πλέον. Θα κινηθούμε νομικά επομένως. Μου φαίνεται παράξενο πώς είναι δυνατόν ένα σοβαρό κλαμπ όπως η Νάπολι να δίνει αξία σε έναν άνθρωπο όπως ο Τσέκι», είπε αρχικά. Δεν έχω απολύτως καμία πρόθεση να κινηθώ νομικά εναντίον του κλαμπ. Θα κινηθώ νομικά εναντίον του πρώην μάνατζέρ του. Στην Αργεντινή έχει ήδη αρχίσει η δίκη εις βάρος του και σύντομα θα γίνει το ίδιο και στην Ιταλία».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ