Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Ο Κάρλος Λατούφ κάνει… δύσκολη τη ζωή του Μητσοτάκη!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Κάνουμε τη ζωή δύσκολη σε όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν». Αυτό το πρωτοφανές δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στην Washington Post, μια δήλωση που «παρέλειψε» το Μαξίμου να δημοσιοποιήσει στην ενημέρωση που στάλθηκε στα μέσα ενημέρωσης.

Αυτή η φράση περικλύει όλη την «φιλοσοφία» της πολιτικής Μητσοτάκη. Γιατί ο πρωθυπουργός δεν κάνει τη ζωή δύσκολη μόνο στους ανεμβολίαστους, αλλά και στους νέους, στους συνταξιούχους, στους εργαζόμενους, στους ελεύθερους επαγγελματίες, στους εκπαιδευτικούς, στους υγειονομικούς, στους πυροσβέστες και σε πολλές-πολλές επαγγελματικές ομάδες που υποφέρουν από τα αλλοπρόσαλλα και συχνά εκδικητικά για την κοινωνία, κυβερνητικά μέτρα.

Βέβαια, ύστερα από σχεδόν δυο χρόνια πανδημίας και διακυβέρνησης αρίστων παραμένουν στο απυρόβλητο αστυνομικοί και ιερείς, εκείνοι δηλαδή που αποτελούν το εκλογικό ακροατήριο της κυβέρνησης, η οποία σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να συγκρουστεί μαζί τους καθώς για τον Μητσοτάκη και τους επιτελικούς του Μαξίμου, πάνω από όλα είναι η άγρα ψήφων και όχι το καλό της κοινωνίας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ