Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Ο Κάρλος Λατούφ, όπως και η Ολλανδή δημοσιογράφος, δεν ξέρει από λίστες Πέτσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μία και μόνο «κανονική» ερώτηση δημοσιογράφου ήταν αρκετή για να προκαλέσει πανικό στο μιντιακό και πολιτικό κατεστημένο.

Ενδεικτικό του μεγάλου πανικού είναι ότι σχεδόν ταυτόχρονα με την ερώτηση, ξεκίνησε από το σύνολο των συστημικών ΜΜΕ στην Ελλάδα, μια επιχειρήση «δολοφονίας χαρακτήρα» της Ολλανδής δημοσιογράφου, Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, που τη διατύπωσε. Ελάχιστοι ασχολήθηκαν με την ουσία της ερώτησής της.

«Στην Ολλανδία οι δημοσιογράφοι έχουν κουλτούρα να κάνουν ευθείς ερωτήσεις στους πολιτικούς», είπε ο πρωθυπουργός και έδωσε μόνος του την εξήγηση γιατί προκλήθηκε αυτός ο πανικός.

Η κυβέρνηση μοίρασε δεκάδες εκατομμύρια με τις Λίστες Πέτσα για να μην αντιμετωπίζει ενοχλητικές ερωτήσεις. Η συζήτηση που διεξάγεται σήμερα στη Βουλή, είναι άκρως αποκαλυπτική για τα όσα πρωτόγνωρα και εξωφρενικά συμβαίνουν στα ΜΜΕ, τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Μία και μόνο ερώτηση ήταν αρκετή για να αποκαλύψει τη «γύμνια» του πολιτικού συστήματος που μας κυβερνά, αλλά και τη «γύμνια» του δημοσιογραφικού μοντέλου που ευδοκιμεί τον καιρό των αρίστων.

Όσο για το τι πραγματικά συμβαίνει στη Σάμο και με τις επαναπροωθήσεις, ο Κάρλος Λατούφ, έχει την απάντηση…

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ