Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Ο Κάρλος Λατούφ για τον ανέμελο της πανδημίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Είναι στιγμές που τα λόγια είναι φτωχά και χάνουν την ουσία τους στην καταγραφή της πραγματικότητας που ζει η χώρα, με δεκάδες νεκρούς καθημερινά από την φονική πανδημία.

Το μέγεθος της αδιαφορίας του «ανέμελου» πρωθυπουργού που συνεχίζει να μην βλέπει έξαρση της πανδημίας ενω καθημερινά καταγράφεται νέο ρεκόρ κρουσμάτων, δεν περιγράφεται.

Ένας πρωθυπουργός που παρά τους καταγεγραμμένους πλέον 16.200 νεκρούς από τον κορονοϊό συνεχίζει να ενδιαφέρεται μόνο για την επικοινωνιακή του προβολή και την καλοπέραση του στα όμορφα ελληνικά νησιά…

Έτσι, υπό το μανδύα της ένταξης της Χάλκης στην πρωτοβουλία GR-eco islands και  αδιαφορώντας για όλους και όλα, πήρε την σύζυγό του και απλά για μια ακόμη φορά «διακοπεύει», ενώ η χώρα του δεν μπορει να σηκώσει κεφάλι. Κι όχι μόνο από την πανδημία…

Την ώρα που ο πρωθυπουργός ενδιαφέρεται για το που θα πάει για μπάνιο, την ίδια ώρα τα ΜΑΤ επιτίθενται αναίτια στους ήρωες του καλοκαιριού πυροσβέστες και στέλνουν έναν από αυτούς, βαριά τραυματισμένο στο χειρουργείο. Αλλά αυτή είναι η επιστροφή στην κανονικότητα.

O tempora o mores…

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ