Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Τζαζ στο «Red Jasper Cabaret Theatre» από τον τραγουδοποιό, Θεόδωρο Αναστασίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε μία μοναδική εμφάνιση στο Red Jasper, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου ο μουσικός και τραγουδοποιός, Θεόδωρος Αναστασίου παρουσιάζει τη μουσική διαδρομή του και τους καλλιτεχνικούς σταθμούς, που τον καθόρισαν.

Το live «Jazz στο ρετρό» κινείται σε jazz & samba ρυθμούς και οι θεατές θ’ απολαύσουν
διασκευασμένα, γνωστά και άγνωστα ελληνικά και ξένα τραγούδια με μια swing προσέγγιση. Προσκεκλημένος του Θεόδωρου Αναστασίου θα είναι ο Γιώργης Χριστοδούλου, που συμμετείχε στον δίσκο Bossa Nova του 2006.

Ο τραγουδοποιός, που άνοιξε τον δρόμο για τη γενιά των τραγουδοποιών του ’90, αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης του νέου του άλμπουμ. Στο Red Jasper θα ακουστούν και δικές του συνθέσεις από την πλούσια δισκογραφική του παρουσία στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ο Θεόδωρος Αναστασίου έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα 5 προσωπικούς δίσκους: «Ντεμοντέ», 1986 (Sony), «Κλέφτες ποδηλάτων», 1990 (Virgin), «Μικρή ζωή», 1998 (Καθρέφτης), «Αγωγή του πολίτου», 2001 (Καθρέφτης), «Bossa nova», 2007 (Καθρέφτης).

Μέτρα Υγειονομικής Προστασίας:

Το Red Jasper Cabaret Theatre έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας και λειτουργεί με βάση τα ισχύοντα πρωτόκολλα. Στον χώρο λειτουργεί σύστημα εξαερισμού με 100% νωπό φιλτραρισμένο αέρα. Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε αμαξίδια.

Το Red Jasper Cabaret Theatre θα λειτουργήσει στις 6 Νοεμβρίου ως μεικτός χώρος. Κατά την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή αρνητικού rapid test 48 ωρών.

Ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας θα γίνεται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διπλώματος
οδήγησης ή διαβατηρίου. Για την αποφυγή συνωστισμού οι πόρτες του θεάτρου ανοίγουν μία ώρα νωρίτερα από κάθε παράσταση.

Σάββατο 6/11
Ώρα Παράστασης: 21.30
Διάρκεια: 90 λεπτά
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Προπώληση Εισιτηρίων: www.viva.gr

Red Jasper Cabaret Theatre
Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη

Τηλ: 2108822551
Email: [email protected]

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ