Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Art Athina: Επιστρέφει τον Νοέμβριο και με φυσική παρουσία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψηφιακά αλλά και σε φυσικό χώρο επιστρέφει εφέτος η Art Athina. Πιο συγκεκριμένα οι φιλότεχνοι θα απολαύσουν την έκθεση μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Αrt Athina Virtual 2021 και με την έκθεση σε φυσικό χώρο Art Athina Pop Up, υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούου.

Με ψηφιακή παρουσία για έναν ολόκληρο μήνα από τη 1 έως τις 30 Νοεμβρίου και φυσική παρουσία στο ισόγειο του ξενοδοχείο King George στην πλατεία Συντάγματος από τις 12 έως τις 21 Νοεμβρίου, περισσότερες από 45 γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα δώσουν το «παρών» στην αθηναϊκή φουάρ.

Το πρόγραμμα

Στο πρόγραμμα της φετινής Art Athina περιλαμβάνεται ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών στο φουαγιέ του θεάτρου Παλλάς, βίντεο και περφόρμανς που θα έχουν ως σημείο εκκίνησης άλλοτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της διοργάνωσης κι άλλοτε τους δρόμους της πόλης. Την ευθύνη της διοργάνωσης, όπως κάθε χρόνο, έχει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης και η ομάδα της Art Athina με καλλιτεχνική διευθύντρια τη Σταματία Δημητρακοπούλου, ενώ η υλοποίηση της πλατφόρμας πραγματοποιείται με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ