Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Ο Καραγκιόζης επιστρέφει για να διασκεδάσει τα παιδιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα, ξεκινάει τις παραστάσεις του και σηκώνει αυλαία για τη φετινή χειμερινή καλλιτεχνική περίοδο στον χώρο «Φιγούρες & Κούκλες», στο Παλαιό Φάληρο. Οι παραστάσεις απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω ετών με διάρκεια 50′.

Όταν κλείνει η αυλαία, τα ταξίδια στο μαγικό κόσμο της σκιάς και της κούκλας συνεχίζονται μέσα από εργαστήρια για παιδιά, εφήβους και νέους που λαμβάνουν χώρα στο μόνιμο στέκι του Καραγκιόζη και του κουκλοθέατρου.Τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι λιλιπούτειοι θεατές θα απολαύσουν τον Καραγκιόζη, ο οποίος θα τουες χαρίσει άφθονο γέλιο, γνωρίζοντας ασφαλή γέλια των λιλιπούτειων θεατών.

Το πρόγραμμα

Κάθε Σάββατο στις 18.00 και κάθε Κυριακή στις 12.00, μια καινούργια περιπέτεια του χάρτινου λαικού μας ήρωα, Καραγκιόζη, με την υπογραφή του αγαπημένου δημιουργού.

Θα προστεθούν στην παρέα και οι κούκλες της Αλεξίας Αλεξίου, από το Νοέμβριο, με την κουκλοθεατρική παράσταση των Αντιγόνης Παρούση & Αλέξη Κυριτσόπουλου, “Ήταν ένα μικρό χαρτάκι”, καθώς και με μια νέα χριστουγεννιάτικη ιστορία, το Δεκέμβριο.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ