Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Το Μουσείο Ακρόπολης «ψηφιοποιείται»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο σχεδιασμός του ιστοτόπου έχει υλοποιηθεί, όπως επισημαίνεται, με τέτοιο τρόπο ώστε ο επισκέπτης να μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρίσκει τις πληροφορίες που χρειάζεται

Κάλιο αργά παρά ποτέ. Σε μια εποχή που η τεχνολογία είναι τρόπος ζωής, έπρεπε να έρθει το 2021 για να δημιουργηθεί ένας λειτουργικός και σούπερ μοντέρνος ιστότοπος για το Μουσείο της Ακρόπολης, που συγκεντρώνει παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Το Μουσείο Ακρόπολης, επιδιώκοντας να ανοίξει νέους δρόμους επικοινωνίας με το κοινό, αναβαθμίζει σημαντικά την ψηφιακή παρουσία του, συστήνοντας τον νέο ιστοχώρο www.theacropolismuseum.gr, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Δημιουργία Ψηφιακού Μουσείου Ακρόπολης», με τη Generation Y – International eBusiness Hub να υπογράφει τον εικαστικό σχεδιασμό.

Ο σχεδιασμός του ιστοτόπου έχει υλοποιηθεί, όπως επισημαίνεται, με τέτοιο τρόπο ώστε ο επισκέπτης να μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρίσκει τις πληροφορίες που χρειάζεται, ενώ το τελικό αποτέλεσμα όσον αφορά στον εικαστικό σχεδιασμό είναι μία άρτια ψηφιακή μεταφορά του Μουσείου Ακρόπολης.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ