Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Το «αλαλούμ» του υγειονομικού πρωτοκόλλου φέρνει ακυρώσεις σε συναυλίες

Το μάρμαρο της συνεχόμενης αλλαγής υγειονομικών μέτρων και πρωτοκόλλων, δυστυχώς πληρώνουν και πολλοί καλλιτέχνες που ακυρώνουν τις εμφανίσεις τους. Την αρχή έκανε η αγαπημένη Καίτη Γαρμπή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο καλλιτεχνικός κόσμος έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την κρίση. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν στωικά υπομείνει τους περιορισμούς, κάποιοι την ανέχεια, και έχουν καταπιέσει σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη έκφρασης και δημιουργικότητας.

Η αδημονία των καλλιτεχνών να ξεκινήσουν και πάλι εμφανίσεις και περιοδίες, ήταν μεγάλη όσο ποτέ. Όμως όλο αυτό το θέμα, με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, με την αύξηση κρουσμάτων, με τους εστιάτορες που παρα λίγο να κάνουν τους αστυνόμους, έχει δημιουργήσει ένα ανεπανάληπτο αλαλούμ, με συνέπεια ο κόσμος ή να μπερδεύεται ή να διχάζεται, και τελικά να μην παρίσταται ως κοινό.

Το μάρμαρο της συνεχόμενης αλλαγής υγειονομικών μέτρων και πρωτοκόλλων, δυστυχώς πληρώνουν και πολλοί καλλιτέχνες που ακυρώνουν τις εμφανίσεις τους. Την αρχή έκανε η αγαπημένη Καίτη Γαρμπή που με περισσή ειλίκρινεια είπε στον κόσμο, ότι ακυρώνεται η συναυλία της στην Πάτρα, λόγω υπερβολικά χαμηλής προσέλευσης κόσμου.

garmph swstoooo

Ακολούθησαν δύο αγαπημένοι – διαχρονικοί  καλλιτέχνες, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Βασίλης Καζούλης. Και ενώ είχαν προγραμματίσει συναυλία στην Λέσβο, αναγκάστηκαν να την ακυρώσουν. Οι λόγοι;

kazoulis ziogalas

«Eιμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε οτι,

για λόγους ανωτέρας βίας υγειονομικών μέτρων και πρωτοκόλλων η προγραμματισμένη αυριανή συναυλία στη Plaz Tsamakia ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ!

Οσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια μπορούν να τα επιστρέψουν και να παραλάβουν τα χρήματα τους από τα σημεία προπώλησης.»

Αυτά είναι τα απόνερα της διγλωσίας αναφορικά με την διαχείριση της πανδημίας, που επωμίζονται άνθρωποι της τέχνης, και καλούνται να πληρώσουν το μάρμαρο.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ