Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Όσκαρ 2020: Σήμερα ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι υποψηφιότητες για τα 92α βραβεία Όσκαρ, θα ανακοινωθούν σήμερα Δευτέρα, εν αναμονή της τελετής σε λιγότερο από ένα μήνα, στις 9 Φεβρουαρίου.

Οι φετινές υποψηφιότητες για Όσκαρ θα ανακοινωθούν το μεσημέρι, με τις προβλέψεις να θέλουν τα «Once Upon A Time In Hollywood» και το «The Irishman» να συγκεντρώνουν τις περισσότερες.

Μεγάλο φαβορί θεωρείται και το «Joker» καθώς φέρνει στην τελική κούρσα τον Χοακίν Φίνιξ ο οποίος θεωρείται βέβαιο πως θα κρατήσει το χρυσό αγαλματίδιο για Α’ Ανδρικού Ρόλο Ο «Ιρλανδός» του Μάρτιν Σκορσέζε, το «1917» του Σαμ Μέντες, το «Κάποτε στο… Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο και τα «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν Χο, είναι σύμφωνα με προγνωστικά, φιλμ που αναμένεται να βρεθούν υποψήφιες στην κατηγορία της καλύτερης ταινίας.

Oι προβλέψεις είναι πολλές και διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους, αλλά η σημερινή διαδικασία θα προκαλέσει όπως κάθε χρόνο και άλλες συζητήσεις για τον θεσμό.

Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για το Όσκαρ 2020 για όλες τις 24 κατηγορίες θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανή σύνδεση με τις ανακοινώσεις να κάνουν ο ηθοποιός και παραγωγός John Cho και η ηθοποιός Issa Rae.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ