Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Τα «γυρνάει» ο Δανίκας μετά το άρθρο που προκάλεσε οργή – «Συγνώμη, παρεξήγηση…»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φαίνεται πως το τσουνάμι οργής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προκάλεσε ο Δημήτρης Δανίκας, με άρθρο του για τα θύματα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ήταν ικανό να φέρει την αναδίπλωσή του.  

Διαβάστε ακόμη: Οργή για κείμενο του Δανίκα που κατηγορεί τα θύματα του Παναγιωτόπουλου

Μετά το άρθρο του «Ο αρβυλόμαγκας και το αλαλούμ», όπου ο Δημήτρης Δανίκας αναφέρθηκε με αισχρές εκφράσεις για τις γυναίκες που διαπόμπευσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ρίχνοντας ευθύνες σε αυτές και αφήνοντας αιχμές για οικονομικό όφελός τους, ο δημοσιογράφος τώρα τα «γυρνάει» και ζητά συγγνώμη για «την παρεξήγηση».

Το άρθρο του «Ο αρβυλόμαγκας και το αλαλούμ»,  που δημοσιεύθηκε στο «Πρώτο Θέμα», προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και δριμεία κριτική από χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι τον αποκάλεσαν από «σκουπίδι» μέχρι «σεξιστή».

Ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου εμφανίστηκε σε εκπομπή του Alpha, όπου προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. «Κάθε άτομο είναι υπεύθυνο για τις πράξεις του. Οταν καπνίζω κινδυνεύω να πάθω καρκίνο, όταν δεν εμβολιάζομαι κινδυνεύω να πεθάνω. Ο κατεξοχήν υπεύθυνος είναι αυτός, ο κατάπτυστος, αυτός ο αρβυλόμαγκας. Ομως, καθένας από εμάς έχει την προσωπική του ευθύνη. Πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα και κάθε άντρας ποιον βάζει στο κρεβάτι. Η γυναίκα είναι ανώτερη από τον άντρα, αυτό πιστεύω εγώ. Τη θεωρώ υπεύθυνο άτομο, οπότε καθένας έχει τις ευθύνες του. Πώς βιντεοσκοπείσαι; Δεν περνάει από το μυαλό σου η σκέψη, η υποψία; Η βασική ευθύνη είναι δική του…» ειπε. «Αν παρεξηγήθηκα, ζητάω συγγνώμη» δήλωσε ο Δημήτρης Δανίκας.

https://youtu.be/hSgsPsX8UWs

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ