Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

«Καλικαντζαροζαβολιές» μια Χριστουγεννιάτικη παράσταση για παιδιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ δημιούργησαν για τα παιδιά μια ακόμα παράσταση – παιχνίδι και μας προσκαλούν να ανακαλύψουμε τι θα συμβεί όταν η μουσική συναντά τα τρομερά καλικαντζαράκια!

Τα θρυλικά χριστουγεννιάτικα ξωτικά της Ελληνικής παράδοσης, προκαλούν με τις ζαβολιές τους και μας προσκαλούν σε παιχνίδι, χορό και τραγούδι!

Από τη δημιουργό των sold out παραστάσεων «Ο Δράκος των χρωμάτων», «Κού-Κου! Μια βόλτα στο δάσος…» Άννα Σεβαστή Τζίμα, οι «Καλικαντζαροζαβολιές» μας μεταφέρουν σ’ έναν κόσμο όπου τα Χριστούγεννα αποκτούν ένα άλλο νόημα. Είναι ο καιρός για να αφουγκραστούμε τον εαυτό μας και να αναθεωρήσουμε τις πράξεις μας με γνώμονα την καλοσύνη.

Κ

Λίγα λόγια για το έργο

Μια φορά κι έναν καιρό ζούσαν κάτω από τη γη οι καλικάντζαροι, μα κάθε που ερχόταν τα Χριστούγεννα ανέβαιναν στον κόσμο τον ανθρώπων για να κάνουν όλων των ειδών τις αταξίες!

«Μπαίνουμε κρυφά μέσα στα σπίτια για να φάμε όλη την πίτα, για να φάμε το γλυκό να λερώσουμε τα τζάμια και να χορέψουμε τρελό… καλικαντζαροχορό! Μικροί καλικάντζαροι ετοιμαστείτε για τις πιο τρελές χριστουγεννιάτικες ζαβολιές»

Τα Καλικαντζαράκια, τα  ξωτικά των Ελληνικών Χριστουγέννων έρχονται και φέτος να κάνουν τον κόσμο άνω κάτω! Με μουσική και παιχνίδι θα ταξιδέψουμε σ’ ένα Χριστουγεννιάτικο κόσμο όπου το παραμύθι συναντάει την παράδοση!

Η παράσταση είναι σχεδιασμένη για παιδιά ηλικίας 3 – 7 ετών. Τα παιδιά μπορούν να έρθουν φορώντας κόκκινα σκουφάκια, εάν το επιθυμούν!

Συντελεστές

Σύλληψη – κείμενο – σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα

Παίζουν: Πελαγία Γιαννουλάτου, Μάρω Καραγεώργου, Κώστας Παπάζογλου

Πληροφορίες:

Κυριακή 2 Ιανουαρίου,  11:30

Τηλέφωνα: 210 3464903, 210 3464002

Βοτανικός Κήπος Διομήδους, Ιερά Οδός 403, Χαϊδάρι

Απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 7

Εισιτήρια:

10€  γενική είσοδος
8€ οικογενειακό (3+ άτομα) , ομαδικό (10+ άτομα),   άνεργοι, πολύτεκνοι, εγγεγραμμένα μέλη των Μορφών Έκφρασης

Προπώληση:

– τηλεφωνικά: 2107234567
– online: www.ticketservices.gr
– Ταμείο: Πανεπιστημίου 39

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ