Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Οργή για κείμενο του Δανίκα που κατηγορεί τα θύματα του Παναγιωτόπουλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κύμα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Δανίκα, σχετικά με τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο δημοσιογράφος κατηγόρησε τις καταγγέλουσες ότι ήξεραν πως μπορεί να διασυρθούν. Ο Δημήτρης Δανίκας στο άρθρο του με τίτλο «Ο αρβυλόμαγκας και το αλαλούμ» περιγράφει αναλυτικά σκηνές των επίμαχων βίντεο και κατακεραυνώνει τα θύματα του παρουσιαστή.

«Αφού λοιπόν λόγω τηλεοπτικής δημοφιλίας κατέληξαν στο κρεβάτι του. Αφού λοιπόν λόγω ”επωνυμίας” έκατσαν στα τέσσερα. Και αφού λόγω αρβυλο-εκπομπών, που όζουν πετσίλα και πορδίλα, συμφώνησαν να απαθανατιστούν, οπτικώς και μπρος και πίσω και πλαγίως και μπρούμυτα και παρτουζοειδώς, ε τότε με το σπαθί τους κέρδισαν πρώτο ρόλο σ’ αυτή τη χυδαιότητα που μπροστά στο τελευταίο επαγγελματικό πορνογράφημα του Δημήτρη Σειρηνάκη μοιάζει κάτι χειρότερο από σκουπίδι» αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Το κείμενο του Δημήτρη Δανίκα προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο τέλος του κειμένου υπάρχει και υπόνοια για οικονομικό όφελος των θυμάτων. Ο Δημήτρης Δανίκας καταλήγει στο άρθρο του: «Όταν κι εσύ κορίτσι μου συμφωνείς και πρωταγωνιστείς σε τέτοιες σκηνές. Και όταν από το νιονιό σου δεν περνάει καν ως σκέψη, ως κάποια υποψία, ότι μπορεί να διασυρθείς και να διαπομπευθείς, τότε δύο τινά συμβαίνουν: Είτε το κάνεις γιατί κάτι στο τέλος θέλεις να κερδίσεις και ίσως να διαπραγματευθείς. Είτε είσαι ο πλήρης ζωντανός ορισμός του λεγόμενου IQ ραδικιού. Διάλεξε. Στην πρώτη περίπτωση είσαι συνένοχη, στη δεύτερη χρειάζεσαι επειγόντως να μάθεις το Α-Βου-Γου-Δου γιατί αν όχι είσαι σκέτο αλαλούμ!»

Το κείμενο του Δημήτρη Δανίκα

danika1

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραμένει κρατούμενος για τη νέα δίωξη – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για το πρώτο βίντεο

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ