Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Κοινή απόφαση με τον παραγωγό να διώξουμε την Σάσα Σταμάτη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την πρόσφατη απόφαση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου να απομακρύνει από το κοινό της παράστασής του, τη Σάσα Σταμάτη. Όπως ανέφερε ο ηθοποιός, Ρένος Ρώτας που συμμετέχει στο έργο, επρόκειτο για κοινή απόφαση με τον παραγωγό.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της παράστασης «Ο Κουρέας της Σεβίλλης», απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, προτιμώντας αντ’ αυτού να εκφράσει τις ευχές του. Σε ερώτηση «πώς πήρε την απόφαση» να προχωρήσει στην απομάκρυνση της Σάσας Σταμάτη από την παράσταση, απάντησε πως «δεν πήρα καμία απόφαση».

Διαβάστε ακόμη: Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδιωξε την Σάσα Σταμάτη από την παράστασή του

«Θα με συγχωρήσετε. Ξέρω πως έχετε κάτσει πολλές ώρες εδώ. Αλλά δεν είχα σκοπό να κάνω κανένα σχόλιο. Να μου είστε καλά και εύχομαι καλές γιορτές. Δεν πήρα καμία απόφαση. Τι να σας πω; Να είστε καλά, ενωμένοι όλοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό. Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι καλές γιορτές. Να προσέχετε και να προσέχουμε όλοι. Και να βρεθούμε τον καινούργιο χρόνο πιο δυνατοί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ρένος Ρώτας: «Συναποφασίστηκε να μην γίνει η παράσταση αν έμενε η Σταμάτη»

Οι συνάδελφοι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, όπως ο συμπρωταγωνιστής του Φάνης Μουρατίδης, δεν θέλησαν να σχολιάσουν το περιστατικό. Ωστόσο, ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας που παίζει, επίσης, στην παράσταση, αποκάλυψε πως επρόκειτο για κοινή απόφαση του πρωταγωνιστή μαζί με τον παραγωγό της παράστασης.

«Συναποφασίστηκε μαζί με τον παραγωγό μας να μη γίνει η παράσταση σε περίπτωση που μείνει στην αίθουσα η Σάσα Σταμάτη. Δε γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες ειλικρινά. Ήμασταν μέσα, καθυστέρησε να ξεκινήσει η παράσταση και μάθαμε ότι έγινε για αυτούς τους λόγους. Νομίζω πως ο μόνος με τον οποίο επικοινώνησε η Σάσα Σταμάτη είναι με τον παραγωγό. Εμείς μάθαμε πως ήταν στο κοινό αφού έγινε το σκηνικό. Ρωτήσαμε γιατί καθυστέρησε η παράσταση, γιατί αργήσαμε να ξεκινήσουμε. Και μας είπαν για αυτόν τον λόγο. Δεν το συζητήσαμε ιδιαίτερα μετά, γιατί ήμασταν κουρασμένοι και δεν είπαμε κάτι συγκεκριμένο. Τάσσομαι υπέρ του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου ξεκάθαρα», ανέφερε ο Ρένος Ρώτας.

Αφορμή για το συγκεκριμένο συμβάν ήταν η διακοπή παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου από τη Σάσα Σταμάτη στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».

Διαβάστε ακόμη: Χριστόφορος Ζαραλίκος: «Ντου» από μπράβους στο θέατρο για να διακόψουν την παράστασή του (Βιντεο)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ