Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδιωξε την Σάσα Σταμάτη από την παράστασή του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδιωξε την Σάσα Σταμάτη από το θέατρο «Ακροπόλ», λίγο πριν την έναρξη της παράστασης «Ο κουρέας της Σεβίλλης».

Η Σάσα Σταμάτη, που πρόσφατα «έκανε ντου» σε παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου μαζί με μπράβους, θέλησε να παρακολουθήσει τον «Κουρέα της Σεβίλλης» στο θέατρο «Ακροπόλ».

Διαβάστε ακόμη: Χριστόφορος Ζαραλίκος: «Ντου» από μπράβους στο θέατρο για να διακόψουν την παράστασή του (Βιντεο)

Μάλιστα, η δημοσιογράφος έκατσε κοντά στη σκηνή, όμως ο πρωταγωνιστής της παράστασης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, την ενημέρωσε μέσω μίας ταξιθέτριας του θεάτρου ότι δεν έχει σκοπό να ξεκινήσει την παράσταση αν δεν φύγει άμεσα.

Συμφωνα με το ρεπορτάζ, η Σταμάτη αποχώρησε διακριτικά και ο δημοφιλής ηθοποιός πήρε ξεκάθαρη θέση κόντρα σε πρακτικές λογοκρισίας και «χτυπημάτων» στην ελευθερία του λόγου και της τέχνης.

Διαβάστε ακόμη: «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» στο Θέατρο Ακροπόλ

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ